Allround Schoonheidsspecialist

ROC A12, In Ede
Tijdsduur
3 jaar
Studievorm
Niveau 4 BOL
Tijdsduur
3 jaar
Studievorm
Niveau 4 BOL
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ontwikkel je verder met de opleiding Allround Schoonheidsspecialist bij ROC A12

Een Schoonheidsspecialist beheerst alle technieken en vaardigheden om het beroep vakkundig uit te oefenen. Tijdens de opleiding Allround Schoonheidsspecialist ga je nog dieper op de vakkennis in. Je leert diverse specialistische behandelingen toepassen, zoals acnébehandelingen, shiatsu- en aromatherapie en begeleiden bij afslanken. Je geeft cliënten passend advies over behandelmethoden en massagetechnieken. Je besteedt volop aandacht aan het ontwikkelen van je sociale en commerciële vaardigheden en het ontwikkelen van de juiste beroepshouding. Tot slot leer je wat er allemaal komt kijken bij het opzetten en runnen van een eigen bedrijf. Naast het lesgeld en het boekenpakket zijn er onder andere kosten voor een werkpakket van circa € 350.

Is de opleiding Allround Schoonheidsspecialist iets voor jou?

Je bent klantvriendelijk, werkt aandachtig en mensen voelen zich op hun gemak bij jou. Je kunt jezelf goed presenteren en bent collegiaal. Je staat voor de kwaliteit van je werk!

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding Allround Schoonheidsspecialist ontvang je het mbo-diploma op niveau 4.

Toekomstperspectief

Veel Allround Schoonheidsspecialisten werken volledig zelfstandig; bijvoorbeeld in een eigen bedrijf (met of zonder personeel) of als bedrijfsleider. Je hebt in dit beroep veel contact met cliënten, maar ook met specialisten en huidtherapeuten. Je onderhoudt contacten met leveranciers en de boekhouder. Je voert specialistische behandelingen uit en mogelijk ben jij ook verantwoordelijk voor de in- en verkoop van producten en het aannemen van personeel. Vooral gespecialiseerde bedrijven werken graag met allround vakmensen.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Allround Schoonheidsspecialist en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
ROC A12
Reehorsterweg 80
6710 BB Ede

Volg één van de vele opleidingen van het ROC A12

ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met zo’n 100 mbo opleidingen. Daarnaast bieden het ROC A12 vele opleidingen, trainingen en cursussen binnen het volwassenenonderwijs voor bedrijven en particulieren aan. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie- en inburgeringcursussen, maar ook aan...

Lees meer over ROC A12