Applicatie Ontwikkelaar

ROC A12, In Ede (+1 locations)
Tijdsduur
3 jaar
Studievorm
Niveau 4 BOL
Tijdsduur
3 jaar
Studievorm
Niveau 4 BOL
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ontwikkel je verder met de opleiding Applicatie Ontwikkelaar bij ROC A12

Naast ontwikkeltechnieken, leer je tijdens de opleiding Applicatie Ontwikkelaar ook met diverse programmeertools en besturingssystemen omgaan. Ontwerpen, implementeren en onderhouden: jij beheerst straks alle stappen die nodig zijn om nieuwe software succesvol te integreren binnen een bedrijf. Je leert goed luisteren, want je gaat vragen vertalen naar nieuwe computertoepassingen. Het is ook jouw taak om anderen uit te leggen welke oplossing je hebt bedacht en hoe een programma werkt! Tijdens de opleiding komen maatwerkapplicaties, het onderhouden en aanpassen van bestaande applicaties en web 2.0 applicaties aan bod. Ook krijg je les in Engels en Nederlands. Na jouw opleiding kun je nieuwe softwareprogramma’s ontwikkelen of je past deze zodanig aan dat andere medewerkers van het bedrijf er beter mee overweg kunnen.

Is de opleiding Applicatie Ontwikkelaar iets voor jou?

Jij bent goed met computers en geduldig. Jij bijt je graag vast in het ontwikkelen van nieuwe programma’s en houdt van puzzelen. Bovendien vind je het leuk om met mensen te werken.

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding Applicatie Ontwikkelaar ontvang je het mbo-diploma op niveau 4.

Toekomstperspectief

Als Applicatieontwikkelaar vertaal jij wensen en behoeften van medewerkers naar nieuwe softwareprogramma’s. Je werkt op de ICT-afdeling van een bedrijf. Jij kent de  modernste ICT-middelen waarmee je vakkundig gereedschappen ontwikkelt die gebruikersproblemen wegnemen. Je kent alle mogelijkheden op het gebied van automatisering. Doorstromen naar een hbo-opleiding informatica of technische informatica is goed mogelijk.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Applicatie Ontwikkelaar en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
ROC A12
Reehorsterweg 80
6710 BB Ede

Volg één van de vele opleidingen van het ROC A12

ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met zo’n 100 mbo opleidingen. Daarnaast bieden het ROC A12 vele opleidingen, trainingen en cursussen binnen het volwassenenonderwijs voor bedrijven en particulieren aan. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie- en inburgeringcursussen, maar ook aan...

Lees meer over ROC A12