Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Assistent Economie & Handel

ROC A12
Samenvatting
Ede
1 jaar
   
Voorbereidend

Over deze opleiding

Ontwikkel je verder met de opleiding Assistent Economie & Handel bij ROC A12

Je leert door te doen; jij bent liever bezig dan dat je in de schoolbanken zit. Je bent veel vanuit de praktijk bezig en minder met theorie. Jouw persoonlijke begeleider biedt daarbij hulp en intensieve begeleiding. Je werkt aan verschillende beroepsbekwaamheden en wordt breed opgeleid. Op deze manier krijg je een goed beeld van de handel en administratieve sector en ervaar je waar je interesse ligt. Mocht je van richting willen veranderen, dan kan je omschakelen naar Assistent Zorg & Welzijn of Assistent Techniek.

Is de opleiding Assistent Economie & Handel iets voor jou?

Je krijgt opdrachten op tijd af en vindt het leuk om voor anderen te werken. Toch weet je nog niet goed wat je wilt en zoek je een brede opleiding.

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding Assistent Economie & Handel ontvang je het mbo-diploma op niveau 1.

Toekomstperspectief

Je kan na deze opleiding aan de slag bij uiteenlopende organisaties, want je hebt met verschillende beroepscompetenties kennis gemaakt. Een baan op een kantoor, werken in de horeca of in de detail- of groothandel behoren tot de mogelijkheden. Onder begeleiding van een ervaren collega voer je opdrachten uit. Dat kan uiteenlopen van administratieve taken tot het helpen van klanten. Met een diploma Assistent Economie & Handel en kun je doorstromen naar een opleiding niveau 2 binnen economie of handel.

ROC A12

Volg één van de vele opleidingen van het ROC A12

ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met zo’n 100 mbo opleidingen. Daarnaast bieden het ROC A12 vele opleidingen, trainingen en cursussen binnen het volwassenenonderwijs voor bedrijven en particulieren aan. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie- en inburgeringcursussen, maar ook aan...


Lees meer over ROC A12

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Assistent Economie & Handel en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens ROC A12

ROC A12

Reehorsterweg 80
6710 BB Ede

 Bekijk telefoonnummer

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Assistent Economie & Handel? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's