Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Audiovisueel Specialist

ROC A12
Samenvatting
Ede
4 jaar
   
MBO
Niveau 4 BOL

Over deze opleiding

Ontwikkel je verder met de opleiding Audiovisueel Specialist bij ROC A12

Binnen de opleiding Audiovisueel Specialist kun jij je ontwikkelen tot vakman of vakvrouw en word je professioneel opgeleid voor het beroep van Cameraman, Editor en Geluids-, Licht- & Beeldtechnicus. Je wordt professioneel opgeleid door docenten met volop praktijkervaring en al het eerste half jaar leg je een goede basis door het maken van audiovisuele opdrachten. Compositie, sfeer, licht en kleur zijn aspecten die aan de orde komen. Je gaat aan de slag met creatieve fotografie- en video opdrachten om kennis te maken met het beeldvak, maar ook de theorie krijgt de nodige aandacht. De opdrachten waar je aan werkt worden leertaken genoemd. Hiervoor wordt je begeleid in de praktijkruimtes en leer je de apparatuur uitvoerig kennen. Eveneens worden deze leertaken besproken in kleine groepen om tot een goed resultaat te komen. Ook leer je omgaan met software pakketten die nodig zijn om een film- of televisieproductie te kunnen maken. Denk aan AVID, Photoshop en After Effects. Tijdens de theorielessen leer je alle competenties binnen het audiovisuele vak beheersen; videocommunicatie, drama, videotechniek, filmanalyse, scenario schrijven, videoproductie, Engels en Nederlands. Tijdens de opleiding ga je voltijd naar school en loop je twee keer een half jaar stage bij gerenommeerde AV-bedrijven.

Is de opleiding Audiovisueel Specialist iets voor jou?

Jij bent creatief, sociaal, visueel ingesteld en collegiaal. Je werkt graag met anderen aan een mooi eindproduct.    

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding Audiovisueel Specialist ontvang je het mbo-diploma op niveau 4.

Toekomstperspectief

Met het diploma op zak vind je na de opleiding makkelijk een baan bij audiovisuele bedrijven.
Ook kun je na deze opleiding doorstuderen op het hbo, bijvoorbeeld op de filmacademie of een hogeschool voor de kunsten.

ROC A12

Volg één van de vele opleidingen van het ROC A12

ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met zo’n 100 mbo opleidingen. Daarnaast bieden het ROC A12 vele opleidingen, trainingen en cursussen binnen het volwassenenonderwijs voor bedrijven en particulieren aan. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie- en inburgeringcursussen, maar ook aan...


Lees meer over ROC A12

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Audiovisueel Specialist en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens ROC A12

ROC A12

Reehorsterweg 80
6710 BB Ede

 Bekijk telefoonnummer

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Audiovisueel Specialist? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's