Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Beveiliger

ROC A12
Samenvatting
Ede, Velp
   
MBO

Over deze opleiding

Ontwikkel je verder met de opleiding Beveiliger bij ROC A12

Je wordt opgeleid tot een professional die de veiligheid in verschillende situaties kan waarborgen. Je leert preventief toezicht houden zodat calamiteiten worden voorkomen. Je ontwikkelt een neus voor zaken die niet in de haak zijn en neemt daar doeltreffende maatregelen tegen. Dat gebeurt via lessen, maar ook aan de hand van excursies, praktijksimulaties, buitenschoolse activiteiten en een stage. Daarnaast werk je aan je algemene vaardigheden, zoals het omgaan met diverse computerprogramma’s, het verlenen van eerste hulp en bepaalde receptionele taken. Het examen wordt extern afgenomen door de Stichting Vakexamens Particuliere Beveiligingsbranche (SVPB). Volg je BBL? Dan werk je vier dagen in de week bij een Ecabo gecertificeerd leerbedrijf. Je bent één avond in de week op school. Soms is het mogelijk om na de opleiding in dienst treden bij het leerbedrijf. Dit is afhankelijk van het bedrijf en eigen inzet. Voordatje aan de opleiding begint doorloop je een intakeprocedure.

Is de opleiding Beveiliger iets voor jou?

Je wilt aan de slag in de beveiligingsbranche. Je houdt van actie en bent goed in de omgang met mensen. Verantwoordelijkheid ga je niet uit de weg en je bent minstens 16 jaar oud.

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding Beveiliger ontvang je het mbo-diploma op niveau 2.

Toekomstperspectief

Na deze opleiding kun je kiezen uit diverse afwisselende banen waar geen dag hetzelfde hoeft te zijn. Je gaat er bijvoorbeeld voor zorgen dat bezoekers zorgeloos van een concert kunnen genieten en grote dancefeesten zonder incidenten verlopen! Ga je voor een baan als mobiel surveillant? Dan handel jij alarmmeldingen op correcte wijze af voor een particulier beveiligingsbedrijf. Je kunt ook aan de slag als persoonsbeveiliger of je vindt een baan bij justitie of de Koninklijke Marechaussee. Wil je een leidinggevende functie? Stroom dan door naar de opleiding Coördinator Beveiliging (niveau 3).

ROC A12

ROC A12

Volg één van de vele opleidingen van het ROC A12

ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met zo’n 100 mbo opleidingen. Daarnaast bieden het ROC A12 vele opleidingen, trainingen en cursussen binnen het volwassenenonderwijs voor bedrijven en particulieren aan. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie- en inburgeringcursussen, maar ook aan...


Lees meer over ROC A12

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Beveiliger en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens ROC A12

ROC A12

Reehorsterweg 80
6710 BB Ede

 Bekijk telefoonnummer


Hulp nodig bij je studiekeuze?

 Kies een opleiding
 die je interesseert.

 Stuur eenvoudig online
 je informatieaanvraag.

 Ontvang gratis info van
 de onderwijsinstelling.

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Beveiliger? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Open dagen
december 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.