Commercieel Medewerker

ROC A12, In Ede (+1 locations)
Tijdsduur
18 maanden
Studievorm
Niveau 3 BOL/BBL
Tijdsduur
18 maanden
Studievorm
Niveau 3 BOL/BBL
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ontwikkel je verder met de opleiding Commercieel Medewerker bij ROC A12

Als Commercieel Medewerker heb je een veelzijdige baan; Van het bijhouden van een administratie tot het voeren van acquisitiegesprekken. Je krijgt les in marketing en verkooptechnieken, maar ook in persoonlijke en maatschappelijke vorming. Je bereidt offertes voor die foutloos moeten zijn. Daarom wordt aandacht besteed aan Nederlands en Engels. Tijdens de opleiding kies je een specialisatie Binnendienst of Buitendienst.

Is de opleiding Commercieel Medewerker iets voor jou?

Jij bent een vlotte prater en stapt makkelijk op mensen af. Je hebt inlevingsvermogen, denkt commercieel, werkt zelfstandig en neemt graag initiatief. Een vooropleiding op het vmbo in de sector Handel en Administratie of Handel en Verkoop is gewenst, maar niet noodzakelijk.

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding Commercieel Medewerker ontvang je het mbo-diploma op niveau 3.

Toekomstperspectief

Met het diploma kun je aan de slag op een commerciële afdeling of afdeling verkoop van verschillende soorten bedrijven. Kies je voor de afstudeerrichting Binnendienst? Dan ben jij de spil in het verkooptraject en dé vraagbaak voor je collega’s. Je onderhoudt telefonisch contact met klanten en verzorgt het offerte- en ordertraject.
In de Buitendienst ben jij het visitekaartje van het bedrijf. Je bent veel op pad om klanten te bezoeken. Als Commercieel Medewerker heb je verschillende verkooptechnieken onder de knie. Je bent representatief en servicegericht.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Commercieel Medewerker en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
ROC A12
Reehorsterweg 80
6710 BB Ede

Volg één van de vele opleidingen van het ROC A12

ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met zo’n 100 mbo opleidingen. Daarnaast bieden het ROC A12 vele opleidingen, trainingen en cursussen binnen het volwassenenonderwijs voor bedrijven en particulieren aan. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie- en inburgeringcursussen, maar ook aan...

Lees meer over ROC A12