Frontoffice Medewerker niveau 3

ROC A12, In Ede (+1 locations)
Tijdsduur
30 maanden
Studievorm
Niveau 3 BOL
Tijdsduur
30 maanden
Studievorm
Niveau 3 BOL
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ontwikkel je verder met de opleiding Frontoffice Medewerker niveau 3 bij ROC A12

Jij wordt het visitekaartje van een bedrijf! Je leert tijdens de opleiding Frontoffice Medewerker niveau 3 (internationale) gasten ontvangen en hoe hen in te checken in een hotel of vakantiepark. Jij zorgt dat hun verblijf zo aangenaam mogelijk verloopt. Je beantwoordt uiteenlopende vragen. Klachten handel je zo netjes mogelijk af. Je werkt samen met mensen van allerlei nationaliteiten. Je besteedt tijdens de opleiding volop aandacht aan moderne vreemde talen. Je leert verkooptechnieken toepassen, administratieve taken uitvoeren en alles over boekingen. Ook gaat veel aandacht uit naar de functie als gastvrouw. Dat betekent rondleidingen verzorgen, bedrijfspresentaties houden, evenementen organiseren en coördineren. Je werkt aan je communicatieve vaardigheden en je doet kennis op van alle toeristische trekpleisters in binnen- en buitenland. 

Is de opleiding Frontoffice Medewerker niveau 3 iets voor jou?

Jij bent representatief, spontaan, gastvrij, klantvriendelijk, punctueel en flexibel. Je vindt het leuk om met mensen om te gaan en je bent communicatief sterk in woord en geschrift.

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding Frontoffice Medewerker niveau 3 ontvang je het mbo-diploma op niveau 3.

Toekomstperspectief

Als Frontoffice Medewerker kun jij bij verschillende bedrijven in de toeristische sector werken. Bijvoorbeeld als Informatiemedewerker bij een VVV of een ANWB of als Receptionist bij een hotel of een vakantiepark. Na deze opleiding kun je een half jaar door studeren voor de opleiding Frontoffice Medewerker niveau 4 met als uitstroomrichtingen Hoofd Informatie of Frontoffice Manager.

Uitstroomrichtingen:
- Informatiemedewerker
- Receptionist

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Frontoffice Medewerker niveau 3 en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
ROC A12
Reehorsterweg 80
6710 BB Ede

Volg één van de vele opleidingen van het ROC A12

ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met zo’n 100 mbo opleidingen. Daarnaast bieden het ROC A12 vele opleidingen, trainingen en cursussen binnen het volwassenenonderwijs voor bedrijven en particulieren aan. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie- en inburgeringcursussen, maar ook aan...

Lees meer over ROC A12