Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Frontoffice Medewerker niveau 4

ROC A12
Samenvatting
Ede, Velp
3 jaar
   
MBO
Niveau 4 BOL

Over deze opleiding

Ontwikkel je verder met de opleiding Frontoffice Medewerker niveau 4 bij ROC A12

Je wordt tijdens de opleiding Frontoffice Medewerker niveau 4 klaargestoomd voor een leidinggevende functie in de toeristische branche en hotelwereld. Jij leert vakkundig een team leiden of personeel motiveren en aansturen. Jouw toekomstige functie is manager van de Frontoffice in een hotel, vakantiepark of een VVV/ANWB. Je gaat een functie als manager bekleden, je leert verantwoordelijkheid dragen voor de financiën of voor een complete afdeling binnen het bedrijf. Tijdens de opleiding doe je veel vakkennis op en je besteedt volop aandacht aan het ontwikkelen van je sociale, communicatieve en commerciële vaardigheden. Je krijgt Engelse en volgt een moderne vreemde taal naar keuze (Spaans, Duits of Frans). Je leert financiële, administratieve en personele taken uitvoeren. Jij wordt een specialist in het verzorgen van boekingen en reserveringen, verkoopwerkzaamheden en in het voeren van functioneringsgesprekken, het bedenken van promotieacties en het bewaken van budgetten.

Is de opleiding Frontoffice Medewerker niveau 4 iets voor jou?

Jij neemt graag de leiding en weet mensen te motiveren. Je hebt commercieel en financieel inzicht en een dienstverlenende instelling. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bezit over voldoende branchekennis.

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding Frontoffice Medewerker niveau 4 ontvang je het mbo-diploma op niveau 4.

Toekomstperspectief

Jouw toekomstige baan vind je bijvoorbeeld op een camping, bungalowpark, hotel, VVV of ANWB-kantoor. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de werkzaamheden op jouw afdeling of vestiging. Je bent dé schakel tussen de medewerkers en de manager of ondernemer. Vanuit deze opleiding kun je doorstromen naar een opleiding op hbo-niveau, bijvoorbeeld hbo Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs (HTRO), hbo Evenementenorganisatie of hbo Vrijetijdsmanagement.

ROC A12

ROC A12

Volg één van de vele opleidingen van het ROC A12

ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met zo’n 100 mbo opleidingen. Daarnaast bieden het ROC A12 vele opleidingen, trainingen en cursussen binnen het volwassenenonderwijs voor bedrijven en particulieren aan. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie- en inburgeringcursussen, maar ook aan...


Lees meer over ROC A12

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Frontoffice Medewerker niveau 4 en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens ROC A12

ROC A12

Reehorsterweg 80
6710 BB Ede

 Bekijk telefoonnummer


Hulp nodig bij je studiekeuze?

 Kies een opleiding
 die je interesseert.

 Stuur eenvoudig online
 je informatieaanvraag.

 Ontvang gratis info van
 de onderwijsinstelling.

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Frontoffice Medewerker niveau 4? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Open dagen
december 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.