Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Handhaver Toezicht & Veiligheid

ROC A12
Samenvatting
Ede
   
MBO

Over deze opleiding

Ontwikkel je verder met de opleiding Handhave Toezicht & Veiligheid bij ROC A12

Je ontwikkelt een scherp oog voor onveilige situaties. Sterker nog: je leert op tijd ingrijpen zodat er geen onveilige situaties ontstaan. Als gediplomeerd Handhaver Toezicht & Veiligheid kun je vakkundig een surveillance voorbereiden en uitvoeren. Je houdt gericht toezicht en je treedt krachtig en professioneel wanneer nodig. Je leert publiek op een professionele manier informeren en verwijzen. Met het diploma op zak kun jij eerste hulp verlenen maar ook een verdachte aanhouden. Je hebt kennis van wet- en regelgeving en je beschikt over voldoende praktijkervaring. Je gaat twee keer stage lopen: het eerste jaar als Medewerker Toezicht & Veiligheid, het tweede jaar als Handhaver Toezicht & Veiligheid bij een Stadstoezichtorganisatie. Je krijgt uitgebreid de mogelijkheid om je te oriënteren op het werken bij politie, Koninklijke Marechaussee en Toezicht en Handhaving en je behaalt o.a. je certificaat buitengewoon opsporingsambtenaar en verkeersregelaar. De beroepspraktijkvorming (stage) vindt plaats bij een erkende toezichtinstantie. Er zijn in deze opleiding twee uitstroomdifferentiaties: - Medewerker Toezicht & Veiligheid (niveau 2) - Handhaver Toezicht & Veiligheid (niveau 3) Instroomvoorwaarden: vmbo kader, gemengd of theoretische leerweg en je hebt geen strafblad. Voordat je aan de opleiding begint doorloop je een intakeprocedure.

Is de opleiding Handhave Toezicht & Veiligheid iets voor jou?

Je durft mensen aan te spreken op hun gedrag. Je bent initiatiefrijk, sportief en stressbestendig. Je kunt snel ingrijpen als dat nodig is en je staat voor een samenleving waarbij veiligheid gewaarborgd is.

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding Handhave Toezicht & Veiligheid ontvang je het mbo-diploma op niveau 3.

Toekomstperspectief

Jij kunt aan de slag als Handhaver Openbare Ruimte bij een gemeentelijke instelling, zoals het Gemeentelijke vervoersbedrijf. Een baan als parkeercontroleur en toezichthouder behoort ook tot de mogelijkheden. Wil je liever bij de politie of de Koninklijke Marechaussee aan de slag? Deze opleiding is een prima voorbereiding op de politieopleiding. Kijk voor meer informatie op onze opleidingspagina Handhaver Toezicht en Veiligheid - Politie.

ROC A12

ROC A12

Volg één van de vele opleidingen van het ROC A12

ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met zo’n 100 mbo opleidingen. Daarnaast bieden het ROC A12 vele opleidingen, trainingen en cursussen binnen het volwassenenonderwijs voor bedrijven en particulieren aan. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie- en inburgeringcursussen, maar ook aan...


Lees meer over ROC A12

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Handhaver Toezicht & Veiligheid en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens ROC A12

ROC A12

Reehorsterweg 80
6710 BB Ede

 Bekijk telefoonnummer

Hulp nodig bij je studiekeuze?

 Kies een opleiding
 die je interesseert.

 Stuur eenvoudig online
 je informatieaanvraag.

 Ontvang gratis info van
 de onderwijsinstelling.

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Handhaver Toezicht & Veiligheid? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Open dagen
december 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.