Handhaver Toezicht & Veiligheid Politie

ROC A12, In Ede
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ontwikkel je verder met de opleiding Handhaver Toezicht & Veiligheid Politie bij ROC A12

Discipline en samenwerking liggen aan de basis van deze opleiding Handhaver Toezicht & Veiligheid Politie. Naast de reguliere opleiding Handhaver Toezicht & Veiligheid verbreedt jij je opleiding met het onderwijsarrangement Politie. Je volgt extra vakken die gericht zijn op het politievak. In het derde leerjaar volg je een stagetraject bij de Regiokorpsen. Met deze opleiding kun je dus goed beoordelen of een carrière bij de politie echt iets voor jou is. Je leert hoe je publiek op een professionele manier kunt informeren en verwijzen, maar ook hoe je hulp moet verlenen. Uiteraard is vergaande kennis van de wet- en regelgeving essentieel in de uitvoering van je vak. Het sportfysieke deel komt ook ruim aan de orde. Je behaalt je mbo niveau 3 diploma Handhaver Toezicht & Veiligheid, maar ook je BOA certificaat (Buitengewoon Opsporingsambtenaar). Verder mag je jezelf gediplomeerd verkeersregelaar noemen en beheers je de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor een effectieve hulpverlening. Instroomvoorwaarden: vmbo kader, gemengd of theoretische leerweg en je hebt geen strafblad. Er is plek voor 25 studenten. Voordat je aan de opleiding begint doorloop je een intakeprocedure.

Is de opleiding Handhaver Toezicht & Veiligheid Politie iets voor jou?

Jij bent je bewust van jouw gedrag en durft ook een ander daarop aan te spreken. Je staat voor een samenleving waarbij veiligheid gewaarborgd is. Je hecht waarde aan zelfontplooiing en het verkennen van je grenzen. Je bent initiatiefrijk, sportief en stressbestendig. Je kunt snel ingrijpen als dat nodig is.

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding Handhaver Toezicht & Veiligheid Politie ontvang je het mbo-diploma op niveau 3.

Toekomstperspectief

Als je de opleiding én keuring succesvol hebt afgerond en na sollicitatie wordt aangenomen, krijg je een jaar verkorting op de politieacademie.
Kijk voor meer informatie op: www.politieacademie.nl

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Handhaver Toezicht & Veiligheid Politie en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
ROC A12
Reehorsterweg 80
6710 BB Ede

Volg één van de vele opleidingen van het ROC A12

ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met zo’n 100 mbo opleidingen. Daarnaast bieden het ROC A12 vele opleidingen, trainingen en cursussen binnen het volwassenenonderwijs voor bedrijven en particulieren aan. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie- en inburgeringcursussen, maar ook aan...

Lees meer over ROC A12