Bekijk studentum.nl als: Mobiele site
Samenvatting
Ede, Velp
2 jaar
   
MBO
BOL/BBL

Over deze opleiding

Ontwikkel je verder met de opleiding Kok bij ROC A12

Je leert tijdens de opleiding kok alle vaktechnieken die nodig zijn om zelfstandig en in teamverband als Kok in de horeca te werken. Je doet kennis op van allerlei gerechten en bereidingswijzen. Je raakt bedreven in kooktechnieken. Daarnaast ontwikkel jij de juiste beroepshouding. Je werkt aan je sociale vaardigheden en leert hoe je schoon en veilig te werk gaat. Je ontwikkelt een zelfstandige en flexibele werkhouding en bezit over voldoende zelfvertrouwen om een bloeiende carrière als kok te starten. De competenties ontwikkel je voor een belangrijk deel in de praktijk zodat jij ervaring opdoet. Je volgt tevens theorielessen en vaardigheidstrainingen.

Is de opleiding Kok iets voor jou?

Jouw passie is koken en daarbij beschik je over een flinke dosis doorzettingsvermogen. Je houdt van hard werken, bent flexibel, doortastend en jij gaat graag planmatig aan de slag.

Toekomstperspectief

Jij hebt uitzicht op een veelzijdige en afwisselende baan als Kok. Je bent gekwalificeerd om in een keuken van een hotel, restaurant, bistro, eetcafé of cateringbedrijf te werken. Je plant de dagelijkse werkzaamheden, bereidt gerechten en werkt ze af voor uitgifte. Je zorgt dat de werkomgeving ordelijk en schoon is. Je ziet erop toe dat er hygiënisch wordt gewerkt en dat ingrediënten en producten voorradig zijn. Je koopt producten in, controleert ze en slaat ze op. Je kunt de taken zelfstandig en in teamverband uitvoeren. Vaak lopen de verschillende werkzaamheden door elkaar, maar met jouw vakmanschap houd jij de controle.
Wil jij een stapje verder en een leidinggevende functie gaan bekleden? Stroom dan door naar de opleiding Leidinggevende Keuken.

Uitstroomrichtingen:
- Kok (niveau 2) Ede
- Zelfstandig Werkend Kok (niveau 3) Ede & Velp

ROC A12

ROC A12

Volg één van de vele opleidingen van het ROC A12

ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met zo’n 100 mbo opleidingen. Daarnaast bieden het ROC A12 vele opleidingen, trainingen en cursussen binnen het volwassenenonderwijs voor bedrijven en particulieren aan. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie- en inburgeringcursussen, maar ook aan...


Lees meer over ROC A12

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Kok en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens ROC A12

ROC A12

Reehorsterweg 80
6710 BB Ede

 Bekijk telefoonnummer


Hulp nodig bij je studiekeuze?

 Kies een opleiding
 die je interesseert.

 Stuur eenvoudig online
 je informatieaanvraag.

 Ontvang gratis info van
 de onderwijsinstelling.

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Kok? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Open dagen
december 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.