Kok

ROC A12, In Ede (+1 locations)
Tijdsduur
2 jaar
Studievorm
BOL/BBL
Tijdsduur
2 jaar
Studievorm
BOL/BBL
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ontwikkel je verder met de opleiding Kok bij ROC A12

Je leert tijdens de opleiding kok alle vaktechnieken die nodig zijn om zelfstandig en in teamverband als Kok in de horeca te werken. Je doet kennis op van allerlei gerechten en bereidingswijzen. Je raakt bedreven in kooktechnieken. Daarnaast ontwikkel jij de juiste beroepshouding. Je werkt aan je sociale vaardigheden en leert hoe je schoon en veilig te werk gaat. Je ontwikkelt een zelfstandige en flexibele werkhouding en bezit over voldoende zelfvertrouwen om een bloeiende carrière als kok te starten. De competenties ontwikkel je voor een belangrijk deel in de praktijk zodat jij ervaring opdoet. Je volgt tevens theorielessen en vaardigheidstrainingen.

Is de opleiding Kok iets voor jou?

Jouw passie is koken en daarbij beschik je over een flinke dosis doorzettingsvermogen. Je houdt van hard werken, bent flexibel, doortastend en jij gaat graag planmatig aan de slag.

Toekomstperspectief

Jij hebt uitzicht op een veelzijdige en afwisselende baan als Kok. Je bent gekwalificeerd om in een keuken van een hotel, restaurant, bistro, eetcafé of cateringbedrijf te werken. Je plant de dagelijkse werkzaamheden, bereidt gerechten en werkt ze af voor uitgifte. Je zorgt dat de werkomgeving ordelijk en schoon is. Je ziet erop toe dat er hygiënisch wordt gewerkt en dat ingrediënten en producten voorradig zijn. Je koopt producten in, controleert ze en slaat ze op. Je kunt de taken zelfstandig en in teamverband uitvoeren. Vaak lopen de verschillende werkzaamheden door elkaar, maar met jouw vakmanschap houd jij de controle.
Wil jij een stapje verder en een leidinggevende functie gaan bekleden? Stroom dan door naar de opleiding Leidinggevende Keuken.

Uitstroomrichtingen:
- Kok (niveau 2) Ede
- Zelfstandig Werkend Kok (niveau 3) Ede & Velp

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Kok en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
ROC A12
Reehorsterweg 80
6710 BB Ede

Volg één van de vele opleidingen van het ROC A12

ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met zo’n 100 mbo opleidingen. Daarnaast bieden het ROC A12 vele opleidingen, trainingen en cursussen binnen het volwassenenonderwijs voor bedrijven en particulieren aan. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie- en inburgeringcursussen, maar ook aan...

Lees meer over ROC A12