Leidinggevende Bediening

ROC A12, In Velp
Tijdsduur
3 jaar
Studievorm
Niveau 4 BOL
Tijdsduur
3 jaar
Studievorm
Niveau 4 BOL
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ontwikkel je verder met de opleiding Leidinggevende Bediening bij ROC A12

Je wordt opgeleid voor een leidinggevende functie binnen een horecabedrijf. Je leert tijdens de opleiding Leidinggevende bediening hoe je op een coördinerende, opleidende, informatieve en faciliterende manier een voorbeeld kunt zijn voor je collega’s. Daarnaast werk je aan je communicatieve vaardigheden zodat jij collega’s prima kunt aansturen. Je kunt alle werkzaamheden van de bediening perfect uitvoeren. Je ontwikkelt een uitstekende beroepshouding, zodat je die naar iedereen uitstraalt, zowel naar gasten als het personeel. Uiteindelijk weet je hoe je snel, alert en oplossingsgericht te werk kunt gaan. Je leert budgetten bewaken en begrotingen maken.

Is de opleiding Leidinggevende Bediening iets voor jou?

Je bent een organisatietalent en je vindt het leuk om leiding te geven. Je kunt goed overzicht bewaren, hebt een dienstverlenende instelling en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding Leidinggevende Bediening ontvang je het mbo-diploma op niveau 4.

Toekomstperspectief

Je kunt aan de slag als leidinggevende in een restaurant, bar of hotel. Met dit diploma beschik jij over alle kwaliteiten die nodig zijn om de functie tot ieders tevredenheid te vervullen. Je hebt een dienstverlenende instelling en je kunt leiding geven en mede-werkers aansturen. Je ziet erop toe dat de taken professioneel worden uitgevoerd en je bezit over commercieel en financieel inzicht. De Leidinggevende Bediening is eindverantwoordelijk voor de werkzaamheden van het team. Jij wordt de schakel tussen de medewerkers van de afdeling en de manager of de directeur/eigenaar.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Leidinggevende Bediening en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
ROC A12
Reehorsterweg 80
6710 BB Ede

Volg één van de vele opleidingen van het ROC A12

ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met zo’n 100 mbo opleidingen. Daarnaast bieden het ROC A12 vele opleidingen, trainingen en cursussen binnen het volwassenenonderwijs voor bedrijven en particulieren aan. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie- en inburgeringcursussen, maar ook aan...

Lees meer over ROC A12