Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Leisure & Hospitality Executive

ROC A12
Samenvatting
Velp
3 jaar
   
MBO
Niveau 4 BOL

Over deze opleiding

Ontwikkel je verder met de opleiding Leisure & Hospitality Executive bij ROC A12

Je wordt tijdens e opleiding Leisure & Hospitality Executive opgeleid tot een professionele manager die zorg draagt voor het personeel en de financiën. Je bent verantwoordelijk voor de Sport- en animatieafdeling binnen een bedrijf. Je doet vakkennis op en je besteedt aandacht aan sociale, communicatieve en commerciële vaardigheden. Je raakt bedreven in het uitvoeren van financiële en administratieve taken, zoals het bewaken van budgetten en het maken van een begroting. Je volgt Engelse les en een andere moderne vreemde taal. Je werkt aan je leidinggevende capaciteiten. Je ziet erop toe dat de activiteiten volgens plan en veilig worden uitgevoerd, want jij bent verantwoordelijk! Niveau 3 en 4 starten gezamenlijk met het onderwijsprogramma van niveau 3, aansluitend duurt niveau 4 nog een half jaar extra.

Is de opleiding Leisure & Hospitality Executive iets voor jou?

Jij hebt een dienstverlenende instelling. Leidinggeven zit in je bloed en je hebt commercieel en zakelijk inzicht. Je vindt het niet erg om ’s avonds en in het weekend te werken.

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding Leisure & Hospitality Executive ontvang je het mbo-diploma op niveau 4.

Toekomstperspectief

Als Leisure & Hospitality Executive geef jij leiding aan een team dat evenementen organiseert. Je werkt op campings, in hotels of attractieparken in binnen- of buitenland. Zo werk je in de winter bijvoorbeeld op een receptie en ben je ’s zomers Hoofd Sport en Animatie. De branche heeft een dienstverlenend karakter. Je werkt vaak als anderen vrij zijn. Met dit diploma kun je doorstromen naar verschillende hbo-opleidingen, zoals Pabo, hbo Vrijetijdsmanagement of NHTV eventmanagement.

ROC A12

ROC A12

Volg één van de vele opleidingen van het ROC A12

ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met zo’n 100 mbo opleidingen. Daarnaast bieden het ROC A12 vele opleidingen, trainingen en cursussen binnen het volwassenenonderwijs voor bedrijven en particulieren aan. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie- en inburgeringcursussen, maar ook aan...


Lees meer over ROC A12

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Leisure & Hospitality Executive en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens ROC A12

ROC A12

Reehorsterweg 80
6710 BB Ede

 Bekijk telefoonnummer


Hulp nodig bij je studiekeuze?

 Kies een opleiding
 die je interesseert.

 Stuur eenvoudig online
 je informatieaanvraag.

 Ontvang gratis info van
 de onderwijsinstelling.

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Leisure & Hospitality Executive? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Open dagen
december 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.