Leisure & Hospitality Executive

ROC A12, In Velp
Tijdsduur
3 jaar
Studievorm
Niveau 4 BOL
Tijdsduur
3 jaar
Studievorm
Niveau 4 BOL
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ontwikkel je verder met de opleiding Leisure & Hospitality Executive bij ROC A12

Je wordt tijdens e opleiding Leisure & Hospitality Executive opgeleid tot een professionele manager die zorg draagt voor het personeel en de financiën. Je bent verantwoordelijk voor de Sport- en animatieafdeling binnen een bedrijf. Je doet vakkennis op en je besteedt aandacht aan sociale, communicatieve en commerciële vaardigheden. Je raakt bedreven in het uitvoeren van financiële en administratieve taken, zoals het bewaken van budgetten en het maken van een begroting. Je volgt Engelse les en een andere moderne vreemde taal. Je werkt aan je leidinggevende capaciteiten. Je ziet erop toe dat de activiteiten volgens plan en veilig worden uitgevoerd, want jij bent verantwoordelijk! Niveau 3 en 4 starten gezamenlijk met het onderwijsprogramma van niveau 3, aansluitend duurt niveau 4 nog een half jaar extra.

Is de opleiding Leisure & Hospitality Executive iets voor jou?

Jij hebt een dienstverlenende instelling. Leidinggeven zit in je bloed en je hebt commercieel en zakelijk inzicht. Je vindt het niet erg om ’s avonds en in het weekend te werken.

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding Leisure & Hospitality Executive ontvang je het mbo-diploma op niveau 4.

Toekomstperspectief

Als Leisure & Hospitality Executive geef jij leiding aan een team dat evenementen organiseert. Je werkt op campings, in hotels of attractieparken in binnen- of buitenland. Zo werk je in de winter bijvoorbeeld op een receptie en ben je ’s zomers Hoofd Sport en Animatie. De branche heeft een dienstverlenend karakter. Je werkt vaak als anderen vrij zijn. Met dit diploma kun je doorstromen naar verschillende hbo-opleidingen, zoals Pabo, hbo Vrijetijdsmanagement of NHTV eventmanagement.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Leisure & Hospitality Executive en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
ROC A12
Reehorsterweg 80
6710 BB Ede

Volg één van de vele opleidingen van het ROC A12

ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met zo’n 100 mbo opleidingen. Daarnaast bieden het ROC A12 vele opleidingen, trainingen en cursussen binnen het volwassenenonderwijs voor bedrijven en particulieren aan. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie- en inburgeringcursussen, maar ook aan...

Lees meer over ROC A12