Logistiek Medewerker

ROC A12, In Veenendaal
Tijdsduur
18 maanden
Studievorm
Niveau 2 BOL/BBL
Tijdsduur
18 maanden
Studievorm
Niveau 2 BOL/BBL
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ontwikkel je verder met de opleiding Logistiek Medewerker bij ROC A12

Na de opleiding kent de goederenstroom in een logistiek bedrijf voor jou geen geheimen meer. Je leert de voorraad beheren, goederen verzendklaar maken en op de juiste manier opslaan in het magazijn. Dit alles op een veilige manier en in samenwerking met collega’s. Je leert wanneer je welke transportmiddelen en opslagmiddelen gebruikt en hoe deze te hanteren. Tijdens de opleiding kun je de getuigschriften ‘Veilig omgaan met de heftruck’ en ‘Tekstverwerken op de computer’ halen.  

Is de opleiding Logistiek Medewerker iets voor jou?

Jij weet van aanpakken en werkt altijd zorgvuldig. Je kunt plannen en het overzicht bewaren, ook als het druk is. Je werkt graag in teamverband en bent tegelijk zelfstandig. 

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding Logistiek Medewerker ontvang je het mbo-diploma op niveau 2.

Toekomstperspectief

Jij kunt meteen aan de slag in een bedrijf waar dagelijks goederen binnenkomen en uitgaan. Dat kan zijn in een groothandel, distributiecentrum of logistiek bedrijf. Als Logistiek Medewerker los je goederen uit vrachtwagens en containers. Je controleert de goederen op juiste aantallen en/of beschadigingen. Met jouw kennis en inzicht komen de producten op de juiste plaats in het magazijn terecht. Productieorders zijn keurig op tijd verzendklaar. De administratieve handelingen die erbij horen, voer je vakkundig uit. Je wordt begeleid door een groepsleider of een Logistiek Supervisor (Hoofd Magazijn). Liever zelf leidinggeven? Stroom dan door naar de opleiding Logistiek Teamleider (niveau 3).

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Logistiek Medewerker en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
ROC A12
Reehorsterweg 80
6710 BB Ede

Volg één van de vele opleidingen van het ROC A12

ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met zo’n 100 mbo opleidingen. Daarnaast bieden het ROC A12 vele opleidingen, trainingen en cursussen binnen het volwassenenonderwijs voor bedrijven en particulieren aan. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie- en inburgeringcursussen, maar ook aan...

Lees meer over ROC A12