Manager Verkoop Reizen

ROC A12, In Ede (+1 locations)
Tijdsduur
3 jaar
Studievorm
BOL
Tijdsduur
3 jaar
Studievorm
BOL
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ontwikkel je verder met de opleiding Manager Verkoop Reizen bij ROC A12

Je wordt tijdens de opleiding Manager Verkoop Reizen opgeleid tot dé specialist op het gebied van reizen. Je gaat mensen adviseren en helpen hun vakantiedromen waar te maken. Je leert alle kanten van het vak tot in de puntjes beheersen, zodat je een goed voorbeeld bent voor minder ervaren collega’s. Je ontwikkelt een uitmuntende beroepshouding. Daarnaast besteed je veel aandacht aan toeristische topografie, algemene reiskennis, vervoers- en verblijfsmogelijkheden en verzekeringen. Je werkt aan je sociale, communicatieve en commerciële vaardigheden. Naast Engels kun je nog een taal kiezen: Spaans, Duits of Frans. Je richt je op financiële, administratieve en personele zaken. Na het voltooien van de opleiding ben jij een specialist in alle onderdelen van het verkoopproces en in het voeren van functioneringsgesprekken, het bedenken van promotieacties en het bewaken van budgetten.

Is de opleiding Manager Verkoop Reizen iets voor jou?

Je gaat graag met mensen om en vindt het leuk om uit te zoeken wat er allemaal in de wereld te doen is. Je hebt een commerciële instelling, leidinggevende kwaliteiten en je bent ondernemend en dienstverlenend.

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding Manager Verkoop Reizen ontvang je het mbo-diploma op niveau 3.

Toekomstperspectief

Jouw werkterrein is breed. Jij kunt aan de slag bij elk bedrijf binnen de reissector. Je gaat bijvoorbeeld werken op een reisbureau, bij een touroperator of ANWB. Je hebt uitzicht op een afwisselende baan waarbij je verantwoordelijkheid draagt voor de uitvoering van de werkzaamheden op jouw afdeling of filiaal. Je bent dé schakel tussen de medewerkers en de ondernemer. Vanuit deze opleiding kun je doorstromen naar een opleiding op hbo-niveau, bijvoorbeeld hbo Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs (HTRO) of hbo Vrijetijdsmanagement.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Manager Verkoop Reizen en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
ROC A12
Reehorsterweg 80
6710 BB Ede

Volg één van de vele opleidingen van het ROC A12

ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met zo’n 100 mbo opleidingen. Daarnaast bieden het ROC A12 vele opleidingen, trainingen en cursussen binnen het volwassenenonderwijs voor bedrijven en particulieren aan. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie- en inburgeringcursussen, maar ook aan...

Lees meer over ROC A12