Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Medewerker Beheer ICT

ROC A12
Samenvatting
Ede, Velp
3 jaar
   
MBO
Niveau 3 BOL/BBL

Over deze opleiding

Ontwikkel je verder met de opleiding Medewerker Beheer ICT bij ROC A12

Tijdens de opleiding Medewerker ICT leer je verschillende hard- en softwarepakketten installeren en beheren. Je raakt getraind in het aanleggen van bekabeling en kan computergebruikers deskundig ondersteunen. Je krijgt een breed beeld van het vakgebied en ontwikkelt een scherp oog waarmee je mogelijke problemen vroegtijdig signaleert. Dankzij de kennis die je opdoet van apparatuur en programmatuur, netwerken en bekabeling kun jij precies inschatten wanneer je de ICT Beheerder of Netwerkbeheerder moet inschakelen. Er wordt daarom tijdens de opleiding ook aandacht besteed aan communicatieve vaardigheden en je krijgt aanvullende lessen in Nederlands en Engels.

Is de opleiding Medewerker Beheer ICT iets voor jou?

Jij bent altijd met computers en netwerken bezig en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast help je graag mensen. Je kunt goed luisteren, bent geduldig en kunt goed zelfstandig werken.

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding Medewerker Beheer ICT ontvang je het mbo-diploma op niveau 3.

Toekomstperspectief

Vrijwel elk bedrijf of instelling heeft een ICT- of automatiseringsafdeling. Jouw werkterrein is daardoor heel breed. Jij wordt bijvoorbeeld het directe aanspreekpunt op een helpdesk. Ook ben je druk met het onderhoud, beheer en veiligheid van netwerken en computers. Met het diploma kun jij ook aan de slag in een gespecialiseerde computerwinkel of bij een computerleverancier. Als thuismonteur kun je bij diverse telecomaanbieders aan de slag.
Liever leidinggeven of je vastbijten in ingewikkelde computervraagstukken? Stroom dan door naar de opleiding ICT-Beheerder.

ROC A12

ROC A12

Volg één van de vele opleidingen van het ROC A12

ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met zo’n 100 mbo opleidingen. Daarnaast bieden het ROC A12 vele opleidingen, trainingen en cursussen binnen het volwassenenonderwijs voor bedrijven en particulieren aan. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie- en inburgeringcursussen, maar ook aan...


Lees meer over ROC A12

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Medewerker Beheer ICT en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens ROC A12

ROC A12

Reehorsterweg 80
6710 BB Ede

 Bekijk telefoonnummer


Hulp nodig bij je studiekeuze?

 Kies een opleiding
 die je interesseert.

 Stuur eenvoudig online
 je informatieaanvraag.

 Ontvang gratis info van
 de onderwijsinstelling.

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Medewerker Beheer ICT? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Open dagen
december 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.