Medewerker ICT

ROC A12, In Ede (+1 locations)
Tijdsduur
2 jaar
Studievorm
Niveau 2 BOL
Tijdsduur
2 jaar
Studievorm
Niveau 2 BOL
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ontwikkel je verder met de opleiding Medewerker ICT bij ROC A12

Tijdens de opleiding Medewerker ICT  leer je computergebruikers op verschillende manieren vakkundig helpen. Dit loopt van het beantwoorden van technische vragen tot het afhandelen van storingsmeldingen. Het is belangrijk dat mensen jou goed begrijpen. Daarom wordt er tijdens de opleiding gewerkt aan je sociale vaardigheden. Je leert klantvriendelijk te zijn, waardoor medewerkers graag hun computervragen bij je neerleggen. Met dit diploma weet jij hoe je een defecte computer kunt repareren (demonteren). Nieuwe computers kun je in elkaar zetten (assembleren) en nieuwe hardware en software installeren. Ook ben je straks prima in staat om kabels aan te leggen die worden gebruikt om bijvoorbeeld computers met elkaar te verbinden. 

Is de opleiding Medewerker ICT iets voor jou?

Je houdt van werken met computers. Je sleutelt er graag aan en bent nieuwsgierig naar nieuwe programma’s. Je bent een teamplayer; want als ICT’er werk je niet alleen met computers maar ook met én voor mensen.  

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding Medewerker ICT ontvang je het mbo-diploma op niveau 2.

Toekomstperspectief

Vrijwel elk bedrijf of instelling heeft een ICT- of automatiseringsafdeling. Jouw werkterrein is daardoor breed. Je zorgt ervoor dat alle informatiekanalen werken: van netwerken, computers en printers tot faxen en telefoons. Ook kun je aan de slag in een computerwinkel. Wie verder wil leren kan doorstromen naar de opleiding Medewerker Beheer ICT (niveau 3).

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Medewerker ICT en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
ROC A12
Reehorsterweg 80
6710 BB Ede

Volg één van de vele opleidingen van het ROC A12

ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met zo’n 100 mbo opleidingen. Daarnaast bieden het ROC A12 vele opleidingen, trainingen en cursussen binnen het volwassenenonderwijs voor bedrijven en particulieren aan. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie- en inburgeringcursussen, maar ook aan...

Lees meer over ROC A12