Medewerker Personeel & Arbeid

ROC A12, In Ede
Tijdsduur
3 jaar
Studievorm
Niveau 4 BOL
Tijdsduur
3 jaar
Studievorm
Niveau 4 BOL
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ontwikkel je verder met de opleiding Medewerker Personeel & Arbeid bij ROC A12

Tijdens de opleiding Medewerker Personeel & Arbeid leer je hoe je kandidaten voor een vacature kunt werven, selecteren en bemiddelen naar werk. Dankzij jou komt het personeel op de juiste werkplek! Je voert een gesprek waarin je vraagt wat ze willen en kunnen en zoekt naar een geschikte baan. Je leert alles over de regels en wetten op het gebied van personeel en werk. Je hebt veel contact met allerlei bedrijven en organisaties. Je wilt hen als klant tevreden houden en probeert nieuwe opdrachten te krijgen. Je leert hoe je administratieve werkzaamheden moet uitvoeren, zoals verlof- en verzuim-administratie. Ook leer je hoe je afspraken vaststelt in een arbeidscontract en de regels die horen bij verschillende werkomstandigheden. Je zorgt ervoor dat voor het personeel alles goed is geregeld. Je leert met verschillende computerprogramma's te werken zodat je salarissen kunt overmaken, contracten kunt opstellen en vakantiedagen kunt bijhouden.

Is de opleiding Medewerker Personeel & Arbeid iets voor jou?

Je bent slagvaardig, proactief en kunt goed luisteren en doorvragen. Je vindt het leuk om met mensen te werken beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding Medewerker Personeel & Arbeid ontvang je het mbo-diploma op niveau 4.

Toekomstperspectief

Met jouw diploma Medewerker Personeel & Arbeid kun je aan de slag binnen elke organisatie met een personeelsafdeling, zowel in profit as non-profit organisaties. Je kunt onder meer gaan werken bij een gemeente, de provincie en een waterschap, maar ook bij een uitzendbureau of werving- en selectiebureau.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Medewerker Personeel & Arbeid en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
ROC A12
Reehorsterweg 80
6710 BB Ede

Volg één van de vele opleidingen van het ROC A12

ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met zo’n 100 mbo opleidingen. Daarnaast bieden het ROC A12 vele opleidingen, trainingen en cursussen binnen het volwassenenonderwijs voor bedrijven en particulieren aan. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie- en inburgeringcursussen, maar ook aan...

Lees meer over ROC A12