Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Mediavormgever

ROC A12
Samenvatting
Ede, Velp
4 jaar
   
MBO
Niveau 4 BOL

Over deze opleiding

Ontwikkel je verder met de opleiding Mediavormgever bij ROC A12

Een mediavormgever houdt zich bezig met vormgeving van allerlei media-uitingen; van websites en programma's tot games en videobeelden. Tijdens de opleiding Mediavormgever leer je onder meer logo's, brochures en huisstijl ontwikkelen. Ook het werken aan reclamcampagnes, flyers, verpakkingen, audiovisuele media en magazines hoort er bij. Het ontwerpen van interactieve en audiovisuele media-uitingen staat ookcentraal. Je leert werken met Photoshop, Premiere pro, Flash, Illustrator, Indesign en Dreamweaver. Je krijgt ook les in storyboard- en scenario-schrijven, fotografie, video-animatie, typografie en scripting. Daarnaast leer je samenwerken en je ontwerp overtuigend presenteren. Voor jezelf beginnen? Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan het opstarten van een eigen bedrijf. Nederlands, Engels Loopbaan & Burgerschap en rekenen komen tijdens je studie ook aan bod.

Is de opleiding Mediavormgever iets voor jou?

Jij bent creatief en hebt gevoel voor kleur en vormgeving. Je bent ondernemend, werkt zelfstandig en kunt inspelen op behoeften en wensen van anderen. Je bent klantgericht, communicatief sterk en initiatiefrijk.

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding Mediavormgever ontvang je het mbo-diploma op niveau 4.

Toekomstperspectief

Als Mediavormgever kun je bij een groot aantal bedrijven aan de slag. Vaak zijn dat bureaus voor reclame, ontwerp of webdesign. Het kan ook een baan zijn bij een multimediabedrijf, audiovisueel bedrijf, drukkerij of uitgeverij. Meestal maak jij deel uit van een creatief team, maar er zijn ook volop mogelijkheden om je als zelfstandig ondernemer of freelancer te laten inhuren. Met een diploma kun je doorstromen naar de hbo-opleiding Mediatechnologie, Communicatie of naar de Hogeschool voor de Kunsten of de Hogeschool Arnhem Nijmegen.

ROC A12

ROC A12

Volg één van de vele opleidingen van het ROC A12

ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met zo’n 100 mbo opleidingen. Daarnaast bieden het ROC A12 vele opleidingen, trainingen en cursussen binnen het volwassenenonderwijs voor bedrijven en particulieren aan. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie- en inburgeringcursussen, maar ook aan...


Lees meer over ROC A12

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Mediavormgever en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens ROC A12

ROC A12

Reehorsterweg 80
6710 BB Ede

 Bekijk telefoonnummer


Hulp nodig bij je studiekeuze?

 Kies een opleiding
 die je interesseert.

 Stuur eenvoudig online
 je informatieaanvraag.

 Ontvang gratis info van
 de onderwijsinstelling.

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Mediavormgever? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Open dagen
december 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.