Metselaar

ROC A12, In Ede (+1 locations)
Tijdsduur
2 jaar
Studievorm
Niveau 2 BBL
Tijdsduur
2 jaar
Studievorm
Niveau 2 BBL
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ontwikkel je verder met de opleiding Metselaar bij ROC A12

Als Metselaar voer jij allerlei soorten metselwerk uit. Je leert tijdens de opleiding Metselaar alles over metselen. De basistechnieken worden je bijgebracht, maar jij weet straks ook hoe je schoon metselwerk aflevert, dat is metselwerk dat zichtbaar blijft. Je leert vuil metselwerk te doen, hier gaat het om metselwerk dat later nog een afwerklaag krijgt. Je leert voegen, stucadoren, isoleren en scheidingswanden maken. Je doet vakkennis op over steensoorten, lijmen en species. Je bent voornamelijk vanuit de praktijk bezig. Je voert opdrachten uit waarbij je gelijktijdig de theorie oppikt. Daarnaast volg je de vakken rekenen, Nederlands en Loopbaan & Burgerschap.  

Is de opleiding Metselaar iets voor jou?

Jij bent een teamplayer met ruimtelijk inzicht. Je let op veiligheid en gaat zorgvuldig om met gereedschappen en materialen.  

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding Metselaar ontvang je het mbo-diploma op niveau 2.

Toekomstperspectief

Als Metselaar kun je aan de slag bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, metselbedrijf, stukadoorsbedrijf of tegelzetterij. Jij bent een onmisbare kracht in de bouw. Je draagt bij aan de bouw van nieuwe woningen maar je helpt ook vervallen oude panden renoveren. Jij kunt rechte en gebogen muren metselen en je verricht ander bijzonder metselwerk. Verder kwalificeren? Stroom dan door naar de opleiding Allround Metselaar (niveau 3).    

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Metselaar en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
ROC A12
Reehorsterweg 80
6710 BB Ede

Volg één van de vele opleidingen van het ROC A12

ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met zo’n 100 mbo opleidingen. Daarnaast bieden het ROC A12 vele opleidingen, trainingen en cursussen binnen het volwassenenonderwijs voor bedrijven en particulieren aan. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie- en inburgeringcursussen, maar ook aan...

Lees meer over ROC A12