Middenkader Opleiding Bouwkunde accent architectuur/ontwerpen

ROC A12, In Ede
Tijdsduur
4 jaar
Studievorm
Niveau 4 BOL
Tijdsduur
4 jaar
Studievorm
Niveau 4 BOL
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ontwikkel je verder met de opleiding Middenkader Opleiding Bouwkunde accent architectuur/ontwerpen bij ROC A12

De Middenkader Opleiding Bouwkunde accent architectuur/ontwerpen is een opleiding waar jouw creativiteit tot volle bloei komt. Je leert (computer)tekenen, schetsen en ontwerpen. Je maakt maquettes en gaat ontwerpen in 3D! Een deel van de opleiding bestaat uit projectonderwijs waarbij je in teamverband opdrachten uitvoert. Werken op een architectenbureau of adviesbureau is immers teamwerk. Er wordt gewerkt aan jouw communicatieve vaardigheden, want samenwerken betekent overleggen en discussiëren. Je leert je eigen ontwerpen presenteren en anderen voor jouw originele ideeën te winnen. Daarnaast doe je veel kennis op over materialen, kleurenleer en constructieleer. Maar ook onderwerpen als wetgeving, bedrijfskunde, bouw fysica en ruimtelijke ordening komen uitvoerig aan bod.  In het derde jaar loop je 60% van de tijd stage bij een stagebedrijf. Je studeert af bij minimaal twee branche - gerelateerde bedrijven.

Is de opleiding Middenkader Opleiding Bouwkunde accent architectuur/ontwerpen iets voor jou?

Je bent creatief, communicatief sterk en kunt anderen enthousiast maken voor jouw verfrissende ideeën. Je hebt ruimtelijk inzicht, je bent handig, kunt met de computer overweg en vindt het leuk om in teamverband te werken. 

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding Middenkader Opleiding Bouwkunde accent architectuur/ontwerpen ontvang je het mbo-diploma op niveau 4.

Toekomstperspectief

Deze opleiding biedt volop mogelijkheden. Je werkterrein is breed. Je kunt uitstekend aan de slag bij een architectenbureau, makelaarskantoor of projectontwikkelaar, maar ook bij een woningcorporatie en een winkel of bedrijf voor woninginterieur.
Met dit diploma op zak kun je doorstromen naar een opleiding op hbo-niveau aan bijvoorbeeld de Hogeschool voor de Kunsten.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Middenkader Opleiding Bouwkunde accent architectuur/ontwerpen en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
ROC A12
Reehorsterweg 80
6710 BB Ede

Volg één van de vele opleidingen van het ROC A12

ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met zo’n 100 mbo opleidingen. Daarnaast bieden het ROC A12 vele opleidingen, trainingen en cursussen binnen het volwassenenonderwijs voor bedrijven en particulieren aan. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie- en inburgeringcursussen, maar ook aan...

Lees meer over ROC A12