Montage Medewerker Timmerindustrie

ROC A12, In Ede
Tijdsduur
2 jaar
Studievorm
Niveau 2 BOL/BBL
Tijdsduur
2 jaar
Studievorm
Niveau 2 BOL/BBL
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ontwikkel je verder met de opleiding Montage Medewerker Timmerindustrie bij ROC A12

Jij werkt het liefst met je handen en bent nauwkeurig in wat je doet. Je bent een teamplayer, maar je kunt ook goed zelfstandig werken.  

Is de opleiding Montage Medewerker Timmerindustrie iets voor jou?

Je leert kozijnen, ramen, deuren en andere gevelelementen in elkaar zetten en monteren. Jij zorgt dat de onderdelen de juiste maat en vorm krijgen. Je leert zorgvuldig te werk gaan. Het wordt jouw taak om deze onderdelen volledig af te monteren en klaar te maken voor verzending naar de bouw. Tijdens de opleiding Montage Medewerker Timmerindustrie leer je handgereedschappen en machines gebruiken. Er wordt daarbij uitgebreid aandacht besteed aan de Milieu- en Arbovoorschriften. De opleiding bevat een uitstroomprofiel dat is toegespitst op het maken van verschillende prefab elementen zoals complete gevels, dakkapellen en vloeren. 

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding Montage Medewerker Timmerindustrie ontvang je het mbo-diploma op niveau 2.

Toekomstperspectief

Je kunt met dit diploma direct aan de slag bij aannemersbedrijven, timmerfabrieken of timmerwerkplaatsen. Je hebt geleerd om sterke constructies voor gebouwen te maken. Je timmert vakkundig kozijnen, trappen en andere houten onderdelen. Je verricht machinaal timmerwerk en werkt met houtbewerkingmachines. Dat doe je nauwkeurig en volgens de daarvoor opgestelde regels.
Verder specialiseren in het timmervak? Stroom dan door naar de opleiding Allround Montage Medewerker Timmerindustrie (niveau 3).

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Montage Medewerker Timmerindustrie en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
ROC A12
Reehorsterweg 80
6710 BB Ede

Volg één van de vele opleidingen van het ROC A12

ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met zo’n 100 mbo opleidingen. Daarnaast bieden het ROC A12 vele opleidingen, trainingen en cursussen binnen het volwassenenonderwijs voor bedrijven en particulieren aan. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie- en inburgeringcursussen, maar ook aan...

Lees meer over ROC A12