Monteur Elektrotechnische Installaties

ROC A12, In Ede
Tijdsduur
2 jaar
Studievorm
Niveau 2 BBL
Tijdsduur
2 jaar
Studievorm
Niveau 2 BBL
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ontwikkel je verder met de opleiding Monteur Elektrotechnische Installaties bij ROC A12

Elektrische installaties vind je overal. Denk maar aan een lift, beveiligingsapparatuur en verlichtingsinstallaties. Tijdens de opleiding Monteur Elektrotechnische Installaties word je breed opgeleid, zodat jij diverse elektrotechnische installaties goed en veilig kunt laten werken. Je krijgt les in elektriciteitsleer, materialenkennis, gereedschappenleer en veiligheidsvoorschriften. Daarnaast volg je praktijkvakken zoals vaktekenen en meettechniek. Je leert kabels en buizen installeren, data communicatiesystemen aanleggen en verdeelinrichtingen monteren en bedraden. Je werkt aan je beroepshouding en je krijgt les in de vakken Nederlands en Loopbaan & Burgerschap.

Is de opleiding Monteur Elektrotechnische Installaties iets voor jou?

Jij hebt gevoel voor techniek en je vindt het leuk om met elektronische systemen te experimenteren. Je bent servicegericht en kunt goed plannen en organiseren.

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding Monteur Elektrotechnische Installaties ontvang je het mbo-diploma op niveau 2.

Toekomstperspectief

Je hebt uitzicht op een afwisselende baan. Je kunt als Monteur Elektrotechnische Installaties aan de slag in woonhuizen, winkels, kantoren, ziekenhuizen en bedrijven. Je werkt meestal onder leiding van een ervaren collega.
Wil je doorleren? Stroom dan door naar de opleiding Eerste Monteur Sterkstroominstallaties/Bedrijfsinstallaties (niveau 3).

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Monteur Elektrotechnische Installaties en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
ROC A12
Reehorsterweg 80
6710 BB Ede

Volg één van de vele opleidingen van het ROC A12

ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met zo’n 100 mbo opleidingen. Daarnaast bieden het ROC A12 vele opleidingen, trainingen en cursussen binnen het volwassenenonderwijs voor bedrijven en particulieren aan. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie- en inburgeringcursussen, maar ook aan...

Lees meer over ROC A12