Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Ondernemer Detailhandel

ROC A12
Samenvatting
Ede, Veenendaal, Velp
3 jaar
   
MBO
Niveau 4 BOL/BBL

Over deze opleiding

Ontwikkel je verder met de opleiding Ondernemer Detailhandel bij ROC A12

Jij wordt klaargestoomd voor een functie met veel verantwoordelijkheid. Na de opleiding Ondernemer Detailhandel open jij misschien wel je eigen zaak. Je leert een goed ondernemingsplan schrijven, maar ook hoe een uitvoerig marketing- en financieringsplan eruit ziet. De opleiding staat bol van de praktijk. Je voert veel praktijkopdrachten rondom het runnen van een winkel. Je leert een administratie bijhouden, met personeel omgaan en een inkoopbeleid voeren. De winkelwetgeving is na het behalen van je diploma bekend terrein. De rol van internet binnen de detailhandel komt uitgebreid aan bod. Er wordt gewerkt met praktijksimulaties en je krijgt regelmatig les van gastsprekers die hun vakkennis met jou delen. ROC A12 in Velp heeft een uniek samenwerkingsverband met de beste bedrijven, we noemen dat het City College Arnhem (CCA). Tijdens je stage ga je aan de slag bij bedrijven als Intersport, Perry Sport, 't Gildehuys en MediaMarkt. Deze bedrijven zijn aangesloten bij City Centrum Arnhem en zetten zich in om samen met jou je droom te verwezenlijken. Als eerstejaars start je in januari met een tweedaagse stage bij ondernemers die zijn aangesloten bij het City Centrum Arnhem. De andere dagen volg je de mbo-opleiding Ondernemer Detailhandel bij ROC A12. Tijdens je opleiding krijg je Masterclasses van ondernemers en managers, ga je op buitenlandse excursie en volg je lessen en workshops die samen met leerbedrijven zijn opgezet. In leerjaar 3 start je een eigen onderneming met het project 'Jong Ondernemen' (zie ook www.jongondernemen.nl en www.toppersinzaken.nl).

Is de opleiding Ondernemer Detailhandel iets voor jou?

Jij wilt je eigen zaak runnen. Je kunt goed inschatten waar klanten behoefte aan hebben. Verantwoordelijkheden ga je niet uit de weg. Je bent enthousiast, flexibel en laat daarbij niet over je heen lopen.

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding Ondernemer Detailhandel ontvang je het mbo-diploma op niveau 4.

Toekomstperspectief

Met dit diploma ben jij in staat om een eigen winkel te openen. Je kunt ook aan de slag in een filiaal van een winkelketen. Jij runt het bedrijf en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Leiding geven aan het personeel behoort tot één van je hoofdtaken. Dit diploma biedt een uitstekende basis om binnen de branche door te groeien naar een leidinggevende functie. Deze opleiding sluit goed aan bij de hbo-studie Small Business.

ROC A12

ROC A12

Volg één van de vele opleidingen van het ROC A12

ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met zo’n 100 mbo opleidingen. Daarnaast bieden het ROC A12 vele opleidingen, trainingen en cursussen binnen het volwassenenonderwijs voor bedrijven en particulieren aan. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie- en inburgeringcursussen, maar ook aan...


Lees meer over ROC A12

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Ondernemer Detailhandel en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens ROC A12

ROC A12

Reehorsterweg 80
6710 BB Ede

 Bekijk telefoonnummer


Hulp nodig bij je studiekeuze?

 Kies een opleiding
 die je interesseert.

 Stuur eenvoudig online
 je informatieaanvraag.

 Ontvang gratis info van
 de onderwijsinstelling.

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Ondernemer Detailhandel? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Open dagen
december 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.