Uitvoerder Bouw

ROC A12, In Ede
Tijdsduur
2 jaar
Studievorm
Niveau 4 BBL
Tijdsduur
2 jaar
Studievorm
Niveau 4 BBL
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ontwikkel je verder met de opleiding Uitvoerder Bouw bij ROC A12

Je hebt al een opleiding op niveau 3 afgerond, maar wilt meer. De opleiding Uitvoerder Bouw bereidt je voor op een leidinggevende functie in de bouw. Je leert plannen, maar ook kosten beheren, personeel regelen en een bouwadministratie voeren. Je coördineert de werkzaamheden en zorgt dat de benodigde materialen tijdig op de juiste plaats zijn. Je bent bij verschillende stadia van een bouwproject betrokken. Je maakt tijdens de opleiding kennis met alle bouwonderdelen. Dat loopt uiteen van bouwkundige constructies en technische installaties tot veiligheidsvoorschriften en arbeidsomstandigheden.  

Is de opleiding Uitvoerder Bouw iets voor jou?

Met deze opleiding kan je aan de slag in de woningbouw (burgerlijke bouw) en de utiliteitsbouw. Met utiliteitsbouw bedoelen we de bouw van voorzieningen zoals scholen, ziekenhuizen, fabrieken en winkelcentra. Jij ondersteunt de hoofduitvoerder met het organiseren van een bouwproject en de bijkomende administratie. Bij kleine projecten treed je zelf op als uitvoerder. Jij wordt de organisator van het project en je ziet erop toe dat de klus met goed gevolg wordt afgerond.  

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding Uitvoerder Bouw ontvang je het mbo-diploma op niveau 4.

Toekomstperspectief

Jij bent creatief aangelegd, stressbestendig en hebt leidinggevende kwaliteiten. Je houdt altijd overzicht en kunt goed plannen. Als er problemen ontstaan weet jij hoe je ze snel kan verhelpen.  

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Uitvoerder Bouw en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
ROC A12
Reehorsterweg 80
6710 BB Ede

Volg één van de vele opleidingen van het ROC A12

ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met zo’n 100 mbo opleidingen. Daarnaast bieden het ROC A12 vele opleidingen, trainingen en cursussen binnen het volwassenenonderwijs voor bedrijven en particulieren aan. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie- en inburgeringcursussen, maar ook aan...

Lees meer over ROC A12