Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Verkoper Reizen

ROC A12
Samenvatting
Ede, Velp
30 maanden
   
MBO
Niveau 3 BOL

Over deze opleiding

Ontwikkel je verder met de opleiding Verkoper Reizen bij ROC A12

Je werkt tijdens de opleiding Verkoper Reizen aan je algemene reiskennis. Je leert toeristische topografie en alles over de verschillende vervoers- en verblijfsmogelijkheden en verzekeringen. Er is veel aandacht voor sociale, communicatieve en commerciële vaardigheden, zodat klanten graag door jou worden geholpen. Je maakt kennis met de administratieve en financiële afhandeling van verkooptransacties. Je krijgt Engelse les en nog een moderne vreemde taal (Spaans, Duits, Frans). Je wordt verantwoordelijk voor het adviseren en begeleiden van klanten of gasten. Je regelt boekingen en reserveringen en wordt specialist in het geven van toeristische informatie. Een belangrijk deel van de opleiding vindt plaats bij erkende leerbedrijven waar je praktijkervaring opdoet. Ook binnen de opleiding wordt er praktijkgericht gewerkt door middel van projecten en simulaties. Zo krijg jij alle gelegenheid om een uitstekende beroepshouding te ontwikkelen.

Is de opleiding Verkoper Reizen iets voor jou?

Jij bent communicatief sterk en beschikt over een dienstverlenende en commerciële instelling. Je zoekt graag uit wat er allemaal te doen is in de wereld, zodat jij een reis op maat kunt samenstellen.

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding Verkoper Reizen ontvang je het mbo-diploma op niveau 3.

Toekomstperspectief

Met dit diploma op zak kun je terecht bij verschillende bedrijven in de reissector: een reisbureau, touroperator, luchtvaartmaatschappij of bij ANWB en toeristenbureaus. Jouw toekomstige baan vind je op de afdeling Reserveringen, Inkoop, Marketing & Communicatie, Sales, Reisleiding of Klantenservice. Jij bent niet alleen een verkooptopper, maar je weet ook het een en ander van bedrijfseconomie, marketing en managementonderdelen. Wil jij een leidinggevende functie op dit gebied? Stroom dan door naar de opleiding Manager Verkoop Reizen (niveau 4).

ROC A12

ROC A12

Volg één van de vele opleidingen van het ROC A12

ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met zo’n 100 mbo opleidingen. Daarnaast bieden het ROC A12 vele opleidingen, trainingen en cursussen binnen het volwassenenonderwijs voor bedrijven en particulieren aan. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie- en inburgeringcursussen, maar ook aan...


Lees meer over ROC A12

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Verkoper Reizen en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens ROC A12

ROC A12

Reehorsterweg 80
6710 BB Ede

 Bekijk telefoonnummer


Hulp nodig bij je studiekeuze?

 Kies een opleiding
 die je interesseert.

 Stuur eenvoudig online
 je informatieaanvraag.

 Ontvang gratis info van
 de onderwijsinstelling.

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Verkoper Reizen? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Open dagen
december 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.