Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Verpleegkundige

ROC A12
Samenvatting
Ede
4 jaar
   
MBO
Niveau 4 BOL/BBL

Over deze opleiding

Ontwikkel je verder met de opleiding Verpleegkundige bij ROC A12

Je start de eerste twee jaar van de opleiding Verpleegkundige breed zodat jij met verschillende werkvelden en doelgroepen kennismaakt. Na het tweede jaar kies je voor een van de uitstroomrichtingen: verpleegkundige in de gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg, ziekenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, thuiszorg of revalidatiecentrum. Je voert tijdens de opleiding veel praktijkopdrachten uit. Een groot deel van de opleiding werk je bij een erkend leerbedrijf. De opleiding is opgebouwd uit te verwerven competenties gericht op je toekomstige beroep. Plannen van zorg, verpleegtechnische handelingen en algemene en geestelijke gezondheidszorg behoren tot de opleiding. Via schoolopdrachten, workshops en vaardigheidsinstructies word je grondig voorbereid op het toepassen van leertaken in de praktijk. Heb je al een mbo-diploma verzorgende niveau 3 of vergelijkbaar? Dan kun je ook kiezen voor de opleiding Verpleegkunde Applicatie. Je kunt hier aan deelnemen na het succesvol afronden van de EVC-procedure. EVC staat voor Erkennen van Verworven Competenties. Ben je 21 jaar of ouder en heb je al een baan en ben je toe aan een andere stap in je carrière of wil je jouw loopbaan een nieuwe wending geven? Dan kun je kiezen voor de vierjarige maatwerkopleiding Verpleegkunde. De eerste 2 jaar van de opleiding volg je één dag of avond in de week onderwijs en loop je een dag per week stage. Ben je minimaal 24 uur werkzaam bij een zorg- en welzijnsinstelling? En vind je het leuk om anderen te coachen en te begeleiden? Dan behoort maatwerktraject Praktijkopleider niveau 4 tot de mogelijkheden.

Is de opleiding Verpleegkundige iets voor jou?

Je wilt een afwisselende baan in de zorg. Aandacht geven en begrip tonen is je tweede natuur. Je werkt graag samen, bent flexibel, praktisch ingesteld, staat stevig in je schoenen en werkt zelfstandig.

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding Verpleegkundige ontvang je het mbo-diploma op niveau 4.

Toekomstperspectief

Jouw werkterrein is breed en bovendien heb jij volop kans op een baan. Afhankelijk van je afstudeerrichting ga je aan de slag in het ziekenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis of de thuiszorg. Ook in de geestelijke gezondheidszorg em de gehandicaptenzorg kun je als Verpleegkundige aan het werk. Als Verpleegkundige werk je in grote mate zelfstandig. Je voert het behandel- en zorgplan vakkundig en volgens de beroepscode uit.
Vanuit deze opleiding kan je doorstromen naar het hbo. De opleiding Verpleegkunde (maatwerk) biedt de mogelijkheid om een studie te combineren met een baan.

Uitstroomrichtingen:
- Geestelijke Gezondheidszorg
- Gehandicaptenzorg
- Verpleeg- en Verzorgingshuiszorg en Thuiszorg
- Ziekenhuiszorg

ROC A12

ROC A12

Volg één van de vele opleidingen van het ROC A12

ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met zo’n 100 mbo opleidingen. Daarnaast bieden het ROC A12 vele opleidingen, trainingen en cursussen binnen het volwassenenonderwijs voor bedrijven en particulieren aan. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie- en inburgeringcursussen, maar ook aan...


Lees meer over ROC A12

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Verpleegkundige en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens ROC A12

ROC A12

Reehorsterweg 80
6710 BB Ede

 Bekijk telefoonnummer

Hulp nodig bij je studiekeuze?

 Kies een opleiding
 die je interesseert.

 Stuur eenvoudig online
 je informatieaanvraag.

 Ontvang gratis info van
 de onderwijsinstelling.

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Verpleegkundige? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Open dagen
januari 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.