Eerste monteur werktuigkundige installaties

ROC Rivor, In Tiel
Tijdsduur
0 jaar
Tijdsduur
0 jaar
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Wat houdt je beroep in?

Als Eerste monteur werktuigkundige installaties ben je in staat om vanaf een werktekening of door middel van een werkopdracht installaties aan te leggen en te onderhouden. Daarnaast geef je leiding aan één of meerdere assistent installatiemonteurs. Als installatiemonteur utiliteit werk je aan gasinstallaties, waterinstallaties, etc. Ook werk je zelfstandig aan het aanleggen en onderhouden van sanitaire installaties. Je werkt in de woningbouw, flats en grote utiliteitsgebouwen, zoals ziekenhuizen en kantoorgebouwen.

Je opleiding in het kort

Eén dag of twee avonden per week volg je competentiegerichte praktijk- en theorielessen op school (20%). In de andere 80% werk je bij een erkend leerbedrijf, begeleid door een leermeester (BPV). Daarnaast leer je zelfstandig te werken en collega’s te begeleiden. Je leert hoe je klantvriendelijk kunt zijn en samenwerkt met collega’s.

Wat heb je in je mars?

Je kunt zelfstandig en in groepsverband werken. Nauwkeurig werken volgens geldende richtlijnen, instructies en veiligheidseisen is belangrijk. Je kunt plannen, organiseren en rapporteren. Je neemt verantwoordelijkheid en begeleidt medewerkers.

Na je diploma

Je kunt gaan werken of doorstromen naar een niveau 4 opleiding, zoals Servicetechnicus of Middenkader installatietechniek.

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding, ontvang je het mbo-diploma.

Toelatingseisen

• MBO-diploma Monteur werktuigkundige installaties;
• arbeidscontract bij een erkend leerbedrijf.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Eerste monteur werktuigkundige installaties en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
ROC Rivor
Postbus 365
4000 AJ Tiel

Missie ROC Rivor

ROC Rivor is hét opleidingscentrum van regio Rivierenland. Zij bieden een breed scala aan opleidingen, cursussen en trainingen voor jongeren en volwassenen. Toch zijn ze een kleinschalige onderwijsinstelling waar persoonlijke aandacht, gedegen begeleiding en samenwerking met partners in de regio...

Lees meer over ROC Rivor