Servicetechnicus elektrotechniek/installatietechniek

ROC Rivor, In Tiel
Tijdsduur
0 jaar
Tijdsduur
0 jaar
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Wat houdt je beroep in?

Als servicetechnicus werk je bij een storingdienst of onderhoudsafdeling van een productie-, installatie-, en servicebedrijf. Je werkzaamheden kunnen liggen op het gebied van: elektrotechniek, installatietechniek, koudetechniek en machine- of apparatenbouw. Je repareert en onderhoudt apparaten en installaties op locaties van de klant of binnen het eigen bedrijf.

Je opleiding in het kort

Een dag per week ga je naar school voor de theoretische ondersteuning van de praktijk. De rest van de tijd werk je. Er wordt aandacht besteedt aan het plannen, voorbereiden en organiseren van het werk, evenals leidinggeven en communiceren. Daarnaast komen kwaliteitszorg, Arbo en milieu aan bod. Ook leer je klantvriendelijk werken en het opleiden van collega's.

Wat heb je in je mars?

Je hebt een brede belangstelling en je houdt van verschillende werkzaamheden. Je bent geïnteresseerd in de wereld van de elektro- , installatie- of koudetechniek. Je kunt zelfstandig en in groepsverband werken. Ook zou je eventueel leiding kunnen geven aan een team.

Na je diploma

Je kunt gaan werken of doorstromen naar een HBO opleiding. Bijvoorbeeld aan de Pedagogische Technische Hogeschool sector Techniek of Technische Bedrijfskunde.

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding, ontvang je het mbo-diploma.

Toelatingseisen

• diploma niveau 3 Elektro- of installatietechniek;
• arbeidscontract bij een erkend leerbedrijf.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Servicetechnicus elektrotechniek/installatietechniek en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
ROC Rivor
Postbus 365
4000 AJ Tiel

Missie ROC Rivor

ROC Rivor is hét opleidingscentrum van regio Rivierenland. Zij bieden een breed scala aan opleidingen, cursussen en trainingen voor jongeren en volwassenen. Toch zijn ze een kleinschalige onderwijsinstelling waar persoonlijke aandacht, gedegen begeleiding en samenwerking met partners in de regio...

Lees meer over ROC Rivor