Technisch specialist personenauto's

ROC Rivor, In Tiel
Tijdsduur
0 jaar
Tijdsduur
0 jaar
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Wat houdt je beroep in?

Als technisch specialist los je problemen op in personenauto’s. Je krijgt inzicht in technische systemen en je leert kenlpunten op te sporen en op te lossen. Ook wissel je technische informatie uit met externe specialisten, leveranciers en collega’s. Je bent aanspreekpunt voor de klant en kan de klant uitleggen waarom een reparatie noodzakelijk is. Bovendien verzorg je de bijbehorende administratie.

Je opleiding in het kort

Een middag en avond per week ga je naar school voor theorielessen. De rest van de tijd werk je in de praktijk (BPV). In de opleiding wordt aandacht besteed aan het plannen, voorbereiden en organiseren van het werk. Ook leer je om goed te communiceren, klantvriendelijk te werken en om leiding te geven. Daarnaast komen kwaliteitszorg, Arbo en milieu aan bod. De opleiding is opgebouwd uit verschillende modulen waarbij vooral elektronica en netwerken aan de orde komen.

Wat heb je in je mars?

Je hebt een brede belangstelling en je houdt van de combinatie van verschillende werkzaamheden. Je hebt interesse in de autowereld. Je kunt zelfstandig, maar ook samenwerken. Eventueel kun je leiding geven aan een team.

Na je diploma

Je kunt blijven werken of doorstromen naar een HBO opleiding. Bijvoorbeeld aan de Pedagogische Technische Hogeschool sector Autotechniek.

Diploma

Na het succesvol afronden van de opleiding, ontvang je het mbo-diploma.

Toelatingseisen

• een diploma niveau 3, Eerste Autotechnicus;
• een relevante MBO opleiding op niveau 3.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Technisch specialist personenauto's en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
ROC Rivor
Postbus 365
4000 AJ Tiel

Missie ROC Rivor

ROC Rivor is hét opleidingscentrum van regio Rivierenland. Zij bieden een breed scala aan opleidingen, cursussen en trainingen voor jongeren en volwassenen. Toch zijn ze een kleinschalige onderwijsinstelling waar persoonlijke aandacht, gedegen begeleiding en samenwerking met partners in de regio...

Lees meer over ROC Rivor