Allround Medewerker Mode / Maatkleding

ROC van Amsterdam
Samenvatting
Amsterdam, Hilversum
3 jaar
   
MBO
Nederlands
Niveau 4 BOL

Over deze opleiding

Allround Medewerker ModeJe bent creatief en hebt een passie voor mode. Ook maak je graag zelf je kleding en weet je precies hoe je een patroon moet lezen. Pas je in dit profiel? Dan is de mbo-opleiding Medewerker Mode / Maatkleding je op het lijf geschreven!

Hoe ziet de opleiding Medewerker Mode / Maatkleding eruit?

Deze studie van het ROCvA duurt in totaal drie jaar. Elk leerjaar bestaat uit vier periodes. Per periode werk je aan één apart project. Op deze manier kun je stap voor stap je portfolio uitbreiden. Er is zelfs ruimte voor stages zodat je meteen ervaring opdoet in het werkveld.

Toekomstperspectief

Waar kun je gaan werken met een diploma van het ROCvA?

Na je afstuderen kun je gaan solliciteren bij een bedrijf dat maat- of confectiekleding maakt. Misschien vind je zelfs wel een baan bij een bekende modeontwerper. Maar er zijn meer plekken waar je met je diploma aan de slag kunt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een reparatieatelier of een theateratelier? Hier kun je jouw talent helemaal tot bloei laten komen.

Toelatingseisen

Toelatingseisen

De opleiding tot allround medewerker mode en maatkleding wordt gegeven op mbo-niveau 3. Studenten die zich willen inschrijven, moeten minimaal in het bezit zijn van een vmbo-diploma kaderberoepsgerichte leerweg. Ook een verwante mbo-studie op niveau 2 geeft je toegang tot de lessen.

Krijg jij al zin om met patronen en stoffen aan de slag te gaan? Wacht dan niet langer en vraag direct meer informatie aan!

ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...


Lees meer over ROC van Amsterdam

Contactgegevens ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Maalderij 37
1185ZC Amstelveen


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's