Allround Schoonheidsspecialist

ROC van Amsterdam
Samenvatting
Amsterdam
   
MBO

Over deze opleiding

Heb je de opleiding schoonheidsspecialist op niveau 3 afgerond en wil je je graag verder specialiseren of doorstromen naar het hbo? Dan is deze niveau 4 opleiding uitstekend voor jou! Deze opleiding stelt je in staat om ook in het buitenland aan de slag te gaan!

Na je opleiding Schoonheidsspecialist begin je aan het kopjaar. Tijdens dit jaar houd je je onder meer bezig met specialistische behandelingen, zoals acne, Shiatsu, bindweefselmassage en op wellness geori├źnteerde handelingen. Een groot deel van het jaar breng je op school door, waar je ook modellen en klanten behandelt. Daarnaast ga je tien weken achtereen op stage bij een wellnesscentrum in binnen- of buitenland.

Toekomstperspectief

  • Schoonheidssalon
  • Wellness resorts
  • Drogisterij
  • Op een cruiseschip
  • Als zelfstandige (ZZP'er)
  • Als vertegenwoordiger in de schoonheidsbranche

Toelatingseisen

  • Diploma schoonheidsspecialist op niveau 3 met als minimale instroomeis Nederlands (2F) en rekenen (2F)

ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...


Lees meer over ROC van Amsterdam

Contactgegevens ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Maalderij 37
1185ZC Amstelveen


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's