Bedrijfsadministrateur

ROC van Amsterdam
Samenvatting
Amstelveen, Amsterdam, Hilversum
   
MBO

Over deze opleiding

Als bedrijfsadministrateur werk je op de financiële administratie van een bedrijf. Of je bent aan het werk bij een administratiekantoor dat de administratie voor andere bedrijven verzorgt. Je voert diverse financiële gegevens in de computer in en je maakt er rapportages van.

Je bent bezig met bijvoorbeeld de debiteuren- en crediteurenadministratie. Maar je weet ook precies hoe het bedrijf er financieel voorstaat. Samen met je collega's zorg je voor de maand-, kwartaal- en jaarrapportages. Op die manier ziet de directie precies hoe het met de financiën gaat.

De opleiding duurt 3 jaar. Je volgt lessen op school en je doet de beroepspraktijkvorming (BPV) bij een erkend leerbedrijf. De Beroepsopleidende Leerweg is ongeveer 60% school en 40% BPV.

ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...


Lees meer over ROC van Amsterdam

Contactgegevens ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Maalderij 37
1185ZC Amstelveen


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's