Coördinator Luchthavenbeveiliging

ROC van Amsterdam
Samenvatting
Hoofddorp
   
MBO

Over deze opleiding

Je werkt als direct leidinggevende in de beveiliging op luchthaven Schiphol. Als coördinator luchthavenbeveiliging geef je leiding aan het team dat beveiligingsactiviteiten uitvoert volgens de wet burgerluchtvaart. Dat betekent dat je bescherming biedt aan luchtvaartgebonden activiteiten, personen en objecten tegen criminele handelingen en bedreigingen van buitenaf of van binnenuit. Je werkt als teamleider, lead agent of misschien wel supervisor.

Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de uitvoering van het beveiligingswerk van je team en jezelf. Als leidinggevende ben je ook verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Dit betekent dat je bijvoorbeeld de werkzaamheden verdeelt, problemen en incidenten oplost. Je overlegt met je medewerkers en je baas. Ook heb je regelmatig contact met de klant waarvoor je aan het werk bent.

Je gaat eens in de twee weken naar school en hebt dan een middag en een avond aaneengesloten les.

De beroepspraktijkvorming (BPV) doe je bij je eigen werkgever die ook een erkend leerbedrijf moet zijn voor deze opleiding.

Omdat dit een Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL) is, ga je 20% naar school en is de BPV 80%.

Toelatingseisen

  • Werken in de beveiliging bij een erkend leerbedrijf
  • Bij je werkgever uitzicht hebben op een leidinggevende functie

ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...


Lees meer over ROC van Amsterdam

Contactgegevens ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Maalderij 37
1185ZC Amstelveen


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's