Eerste Autoschadehersteller

ROC van Amsterdam
Samenvatting
Amsterdam
   
MBO

Over deze opleiding

Als eerste autoschadehersteller stel je precies vast wat de schade aan een auto is. Dat doe je handmatig of met behulp van apparatuur. Je bent ook in staat om die schade te verhelpen, zelfs als het grote schade betreft. Als eerste autoschadehersteller beschik je over goede contactuele eigenschappen, je hebt immers met klanten én schade-experts te maken. Tevens ben je collegiaal, want je werkt vaak met een paar mensen tegelijk aan een auto.

Tijdens de opleiding werk je aan 'schadekaarten'. Dit zijn praktijkopdrachten zoals je ze (later) ook in het bedrijfsleven gaat maken. Om zo'n praktijkopdracht goed te kunnen uitvoeren krijg je theoretische ondersteuning. Je krijgt vakken als: vakleer, autotechniek, ICT, Nederlands, loopbaan & burgerschap en beroepshouding.

Naast schoolbezoek loop je stage in het bedrijfsleven. Wij helpen je zoeken naar een voor jou geschikt bedrijf. Je leert in je eigen tempo en wordt begeleid door je eigen loopbaanbegeleider.

Toelatingseisen

  • Werk hebben bij een erkend leerbedrijf

ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...


Lees meer over ROC van Amsterdam

Contactgegevens ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Maalderij 37
1185ZC Amstelveen


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's