Entree Mobiliteit

ROC van Amsterdam
Samenvatting
Amsterdam
   
MBO

Over deze opleiding

Ben je helemaal gek van auto’s, vrachtwagens, scooters of motoren? Vind je het leuk om met je handen te werken en te sleutelen? En wil je graag werken naast je studie? Dan is de opleiding Entree Mobiliteit iets voor jou.
Tijdens de opleiding leer je de noodzakelijke basiskennis voor de autotechniek. Maar je leert ook het een en ander over het herstellen van autoschades en de scootertechniek.

Je gaat één dag in de week naar school. In de ochtend werk je aan de theorievakken zoals autotechniek / autoschadeherstel, Nederlands en loopbaan & burgerschap. En in de middag werk je aan praktijkopdrachten als sleutelen, schuren en plamuren in onze eigen werkplaats.
De andere dagen werk je als BBL-student in een erkend leerbedrijf. Ook op je werk word je begeleid door je loopbaanbegeleider. Op school leer je de theorie, op je werk beng je deze in praktijk en andersom.

Toelatingseisen

  • Aanvullende eis bij de BBL: werk hebben bij een erkend leerbedrijf
  • Het hebben van werk en een (tijdelijke) arbeidsovereenkomst bij een erkend leerbedrijf van minimaal zes maanden; je mag bij alle soorten bedrijven in de mobiliteitsbranche werken (garage, autoschade herstelbedrijf, scooterzaak, een bedrijf in autobanden of bedrijfsauto's)
  • Weet aan te pakken; het is wel een 'lichamelijk' beroep en je moet goed gemotiveerd zijn

ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...


Lees meer over ROC van Amsterdam

Contactgegevens ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Maalderij 37
1185ZC Amstelveen


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's