Hospitality & Maritime Host

ROC van Amsterdam
Samenvatting
Amsterdam
   
MBO

Over deze opleiding

Houd je van afwisseling en vind je het leuk om het mensen naar de zin te maken? Houd je van reizen, verschillende culturen en begrijp je dat flexibiliteit de boventoon moet voeren? Vind jij het een uitdaging om het beste uit jezelf te halen waardoor de gasten een onvergetelijke ervaring rijker zijn?

Word jij gedreven door je passie voor diensterverlening? Dan is deze Hospitality & Maritieme opleiding echt iets voor jou!

Als hospitality & maritime host werk je meestal op luxe jachten of cruiseschepen. Je werkt in teamverband en bent medeverantwoordelijk voor een prettige ontvangst van de gasten aan boord en de housekeeping. Advies geven bij de keuze van wijnen, dranken en gerechten behoort tot jouw werk. Je beschikt over voldoende kennis en sociale vaardigheden om het verblijf perfect te laten verlopen.

Toekomstperspectief

  • De maritieme wereld (op luxe jachten of cruise schepen)
  • 5 sterren hotels & resorts met of zonder butler departments
  • Guide Michelin restaurants
  • Priv√©residenties

Toelatingseisen

  • Flexibiliteit
  • Gevoel voor gastvrijheid
  • Dienstverlenende instelling

ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...


Lees meer over ROC van Amsterdam

Contactgegevens ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Maalderij 37
1185ZC Amstelveen


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's