Industrieel Lakverwerker

ROC van Amsterdam
Samenvatting
Diemen
   
MBO

Over deze opleiding

Als industrieel lakverwerker of metaalconserveerder voorzie je metalen, houten of kunststof objecten van een coating. Daarbij kun je kiezen voor het fijne, meer gedetailleerde werk, zoals het spuiten van meubels of het interieur van een luxe jacht.
Maar je kunt ook voor het grote werk gaan: het spuiten van jachten, mammoettankers, vliegtuigen of staalconstructies van gebouwen.

In ieder geval ben jij vertrouwd met alle ins en outs van je vak. Van begin tot eind kun jij je werk zelfstandig uitvoeren. Van het voorbewerken tot het spuiten en afwerken. En natuurlijk weet je ook hoe je daarbij voor de veiligheid van jezelf en je collega's moet zorgen.

Je volgt competentiegericht onderwijs, hierin staat de praktijk zoveel mogelijk centraal. De theorie wordt uitgevoerd aan de hand van vaktheorie waarvoor je ook enkele verslagen moet schrijven. In de praktijk houd je een praktijkboek bij, welke later in je portfolio geplaatst wordt. Het examen wordt op school èn op een externe locatie uitgevoerd.

Toelatingseisen

Werk hebben bij een erkend leerbedrijf.

ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...


Lees meer over ROC van Amsterdam

Contactgegevens ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Maalderij 37
1185ZC Amstelveen


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's