Interieuradviseur

ROC van Amsterdam
Samenvatting
Amsterdam
   
MBO

Over deze opleiding

Ben jij trendgevoelig, creatief, commercieel en communicatief? Heb je fantasie, gevoel voor kleur, oog voor verhoudingen en maten? Verzamel je magazines en kijk je graag woonprogramma's op tv?

Als interieuradviseur ben je werkzaam in de woninginrichtingsbranche. Je maakt ontwerpen voor de inrichting van (woon of winkel )ruimtes, je adviseert de klanten over het gebruik van kleur, diverse materialen en bijpassende meubelen. Ook verzorg je de inkoop en de verkoop van de producten.

Samenwerking met de Jan des Bouvrie Studio
Wij werken nauw samen met de Jan des Bouvrie Studio. Deze samenwerking bestaat uit het geven van gastlessen en workshops door Jan en Monique de Bouvrie en hun medewerkers. Ook de inzet van relaties vanuit het netwerk van Jan des Bouvrie maakt dat de opleiding actueel kan blijven als het gaat om ontwikkelingen in de mode branche.
Het Jan des Bouvrie College is gevestigd in een kleine school met een mooie binnentuin, waar ongeveer 400 studenten lessen volgen. De kleinschaligheid en de persoonlijke benadering staan hoog in het vaandel.

Verder leren
Na het behalen van je diploma kun je naar het hbo. Bijvoorbeeld naar de Jan des Bouvrie Academie in Deventer. Dit is een driejarige particuliere hbo-opleiding tot Lifestyle Interieuradviseur. Door onze samenwerking heb je voor bepaalde onderdelen een vrijstelling die je studiewinst oplevert. Verder leren aan een andere hbo-opleiding is natuurlijk ook mogelijk.

Toelatingseisen

De toelatingsprocedure bestaat uit twee delen en is op 2 verschillende data:

  • Het bezoeken van de informatiebijeenkomst en het maken van een rekentoets
  • Het voeren van een motivatiegesprek en het maken van een creatieve opdracht

ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...


Lees meer over ROC van Amsterdam

Contactgegevens ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Maalderij 37
1185ZC Amstelveen


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's