Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

International Travel & Hospitality Management

ROC van Amsterdam
Samenvatting
Hoofddorp
3 jaar
   
MBO
Nederlands, Engels
Niveau 4 BOL

Over deze opleiding

International Travel & Tourism ManagementEen mooie reis is onvergetelijk. Zie jij graag wat van de wereld en wil je andere mensen ook kennis laten maken met de meest paradijselijke plekken op aarde? Dan past de tweetalige mbo-opleiding International Travel & Tourism Management van het ROCvA perfect bij jou!

Hoe ziet de International Travel & Tourism Management studie eruit?

Bij de toerisme studie van het ROC van Amsterdam zijn de lessen zijn in het Engels. Hierdoor ervaar je al vanaf dag één ervaart hoe het is om in een internationale omgeving aan het werk te zijn. Tijdens je studie verbeter je je management- en salesvaardigheden en oefen je in klantencontacten. De Engelse taal vormt daarbij geen enkele barrière meer.

Wat leer je?

De vakkundige docenten van de opleiding Travel & Tourism Management leren je alles over de toeristenindustrie. Je ontdekt de mooiste plekken, culturen en bezienswaardigheden, en je verdiept je in de nieuwste reistrends. Deze kennis vertaal je naar een concreet marketing- en promotiebeleid zodat vakantiegangers graag naar jouw hotel of reisorganisatie toe komen.

Toekomstperspectief

Wat kun je met een diploma op zak?

Deze studie van het ROCvA bereidt je voor op een internationale carrière in de toeristenindustrie. Misschien ga je wel werken als sales manager bij een groot hotelketen. Of ga je toch liever aan de slag bij een kleine reisorganisatie? Een diploma kan natuurlijk ook een opstap zijn voor een hbo-studie. Zo kun je bijvoorbeeld doorstromen naar de Hogere Hotelschool of naar de hbo-opleiding Tourism & Recreation Management.

Crebonummer

25352

Toelatingseisen

Toelatingseisen

De lessen worden grotendeels gegeven in het Engels. Het is dus belangrijk dat je deze taal goed onder de knie hebt. Op je vmbo-diploma of je overgangsbewijs naar 4 havo/vwo moet minstens een 7 voor Engels staan. Verder kijkt de toelatingscommissie naar je cijfers van de vakken economie en/of wiskunde. Je moet hiervoor minimaal een 6 gescoord hebben om aan deze studie te kunnen beginnen.

ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...


Lees meer over ROC van Amsterdam

Contactgegevens ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Maalderij 37
1185ZC Amstelveen


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's