International Travel & Hospitality Management

ROC van Amsterdam, In Hoofddorp
Tijdsduur
3 jaar
Taal
Nederlands ( + more )
Studievorm
Niveau 4 BOL
Tijdsduur
3 jaar
Taal
Nederlands ( + more )
Studievorm
Niveau 4 BOL
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

International Travel & Tourism ManagementEen mooie reis is onvergetelijk. Zie jij graag wat van de wereld en wil je andere mensen ook kennis laten maken met de meest paradijselijke plekken op aarde? Dan past de tweetalige mbo-opleiding International Travel & Tourism Management van het ROCvA perfect bij jou!

Hoe ziet de International Travel & Tourism Management studie eruit?

Bij de toerisme studie van het ROC van Amsterdam zijn de lessen zijn in het Engels. Hierdoor ervaar je al vanaf dag één ervaart hoe het is om in een internationale omgeving aan het werk te zijn. Tijdens je studie verbeter je je management- en salesvaardigheden en oefen je in klantencontacten. De Engelse taal vormt daarbij geen enkele barrière meer.

Toekomstperspectief

Wat kun je met een diploma op zak?

Deze studie van het ROCvA bereidt je voor op een internationale carrière in de toeristenindustrie. Misschien ga je wel werken als sales manager bij een groot hotelketen. Of ga je toch liever aan de slag bij een kleine reisorganisatie? Een diploma kan natuurlijk ook een opstap zijn voor een hbo-studie. Zo kun je bijvoorbeeld doorstromen naar de Hogere Hotelschool of naar de hbo-opleiding Tourism & Recreation Management.

Toelatingseisen

Toelatingseisen

De lessen worden grotendeels gegeven in het Engels. Het is dus belangrijk dat je deze taal goed onder de knie hebt. Op je vmbo-diploma of je overgangsbewijs naar 4 havo/vwo moet minstens een 7 voor Engels staan. Verder kijkt de toelatingscommissie naar je cijfers van de vakken economie en/of wiskunde. Je moet hiervoor minimaal een 6 gescoord hebben om aan deze studie te kunnen beginnen.

ROC van Amsterdam
Maalderij 37
1185ZC Amstelveen

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...

Lees meer over ROC van Amsterdam