Logistiek Teamleider

ROC van Amsterdam
Samenvatting
Amsterdam, Hoofddorp
   
MBO

Over deze opleiding

Heb jij de touwtjes graag in handen? Als logistiek teamleider plan en organiseer je de logistieke werkzaamheden. Van de goederenontvangst via de voorraadcontrole tot het gereedmaken van goederen voor expeditie. Je voert je eigen takenpakket uit, maar geeft ook leiding.

Met de (logistiek) medewerkers voer je werkoverleg, je stuurt hen aan en controleert hun werk. Zo weet jij als geen ander wat er op de werkvloer speelt. Voor je leidinggevende ben je daarom hét aanspreekpunt als het gaat om zaken als productiviteit, veiligheid of investeringsbehoeften. Op jou kan hij bouwen. Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, een commerciële en professionele instelling!

Toelatingseisen

Tijdens de intake kan je geadviseerd worden om je in te schrijven voor een andere opleiding.

ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...


Lees meer over ROC van Amsterdam

Contactgegevens ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Maalderij 37
1185ZC Amstelveen


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's