Luchtvrachtmedewerker Warehouse

ROC van Amsterdam
Samenvatting
Hoofddorp
   
MBO

Over deze opleiding

Als luchtvrachtmedewerker warehouse vervul je een belangrijke rol in het logistieke proces op een luchthaven. Je ontvangt en controleert de inkomende vracht. Je bouwt de exportvracht op pallets of vliegtuigplaten, waarbij je rekening houdt met de grootte van het vliegtuig of de vrachtwagen. Bij importvracht breek je de pallets en vliegtuigplaten af, waarbij je rekening houdt met de grootte van de vrachtwagens.

Je zet de vracht op specifieke locaties in de loods klaar en draagt het vervolgens over aan collega's die voor de belading van het vliegtuig zorgen of aan de chauffeurs van de vrachtwagens. De papieren voor de overdracht check je goed, zodat je wel de juiste vracht meegeeft. Je vult de (elektronische) documentatie zorgvuldig in. Via de (elektronische) systemen is dan zichtbaar waar de vracht staat en aan wie de vracht is overgedragen. Het kan soms op een afdeling tijdelijk erg druk zijn zodat assistentie van andere afdelingen benodigd is om de vracht en de vrachtinformatie op tijd gereed te hebben. Samenwerken met de klanten en collega's is daarom een absolute 'must'.

Toelatingseisen

  • Als je op Schiphol wilt werken en leren, is een verklaring van goed gedrag en/of een screening van de Koninklijke Marechaussee onderdeel van de toelatingsprocedure
  • Aanvullende eis bij de BBL-opleiding: werken bij een erkend leerbedrijf

ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...


Lees meer over ROC van Amsterdam

Contactgegevens ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Maalderij 37
1185ZC Amstelveen


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's