Manager Mode

ROC van Amsterdam
Samenvatting
Amsterdam
   
MBO

Over deze opleiding

De manager mode beheert een kleine vestiging van een (groot) winkelbedrijf. Hij geeft leiding aan een team van (aankomend) verkopers en verkoopspecialisten. Als manager mode houd je het overzicht over het filiaal en begeleid en coördineer je alle werkzaamheden.

Je bent verantwoordelijk voor de omzet van je filiaal en neemt zelfstandig beslissingen hoe je die omzet kan vergroten. Een belangrijke taak is ook het leidinggeven aan je personeel en het scheppen van een goed werkklimaat.

Je volgt lessen op school en je doet de beroepspraktijkvorming (BPV / stage) bij een erkend leerbedrijf. Je krijgt vakken als modevorming, visual merchandising en materialenkennis. Daarnaast krijg je ook algemene handelsvakken, Engels, Nederlands en rekenen. Na je opleiding ontvang je het diploma Manager Handel.

Samenwerking met de Jan des Bouvrie Studio
Wij werken nauw samen met de Jan des Bouvrie Studio. Deze samenwerking bestaat uit het geven van gastlessen en workshops door Jan en Monique de Bouvrie en hun medewerkers. Ook de inzet van relaties vanuit het netwerk van Jan des Bouvrie maakt dat de opleiding actueel kan blijven als het gaat om ontwikkelingen in de mode branche.

Het Jan des Bouvrie College is gevestigd in een kleine school met een mooie binnentuin, waar ongeveer 400 studenten lessen volgen. De kleinschaligheid en de persoonlijke benadering staan hoog in het vaandel

.

Toelatingseisen

De toelatingsprocedure bestaat uit twee delen én is op twee verschillende data.

  • Het bezoeken van de informatiebijeenkomst
  • Het voeren van een motivatiegesprek en het maken van een creatieve opdracht

ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...


Lees meer over ROC van Amsterdam

Contactgegevens ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Maalderij 37
1185ZC Amstelveen


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's