Manager Mode Sprintopleiding

ROC van Amsterdam
Samenvatting
Amsterdam
   
MBO

Over deze opleiding

De manager mode beheert een kleine vestiging van een (groot) winkelbedrijf. Hij geeft leiding aan een team van (aankomend) verkopers. Als manager mode houd je het overzicht over het filiaal en begeleid en coördineer je alle werkzaamheden.

Je bent verantwoordelijk voor de omzet van je filiaal en neemt zelfstandig beslissingen hoe je die omzet kan vergroten. Een belangrijke taak is ook het leidinggeven aan je personeel en het scheppen van een goed werkklimaat.

Deze sprintopleiding duurt 1 jaar. Feitelijk doe je een driejarige opleiding in 1 jaar waarna je kunt doorstromen naar het hbo. Je moet bereid zijn hard te werken Je volgt lessen op school en je doet beroepspraktijkvorming (BPV / stage) bij een erkend leerbedrijf. Je wordt opgeleid tot manager mode.

Toelatingseisen

De toelatingsprocedure bestaat uit twee delen en is op twee verschillende data:

  • Het bezoeken van de informatiebijeenkomst
  • Het voeren van een motivatiegesprek en het maken van een rekentoets

ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...


Lees meer over ROC van Amsterdam

Contactgegevens ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Maalderij 37
1185ZC Amstelveen


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's