Medewerker ICT

ROC van Amsterdam
Samenvatting
Amsterdam, Hilversum
   
MBO

Over deze opleiding

Als medewerker ICT houd je echt van werken met computers. Je bent er de hele dag mee bezig: sleutelen, bekabelen en net zo lang nadenken en doorgaan tot je weet hoe je het weer werkend kunt krijgen. Collega's komen bij je omdat hun computer het niet doet of ze vragen of je er een nieuw programma opzet. Je luistert goed naar de problemen van je klanten, hebt een dienstverlenende instelling , en je probeert het zo snel mogelijk op te lossen. Je werkt volgens de richtlijnen en kwaliteitshandboeken die gelden binnen het bedrijf waar je werkt.

De opleiding duurt 1 tot 2 jaar. Je volgt lessen op school en je doet de beroepspraktijkvorming (BPV) bij een erkend leerbedrijf. De Beroepsopleidende Leerweg (BOL) is ongeveer 60% school en 40% BPV.

ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...


Lees meer over ROC van Amsterdam

Contactgegevens ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Maalderij 37
1185ZC Amstelveen


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's