Middenkader Engineering Installatietechniek

ROC van Amsterdam
Samenvatting
Amsterdam, Hilversum
   
MBO

Over deze opleiding

Jij hebt een brede belangstelling voor techniek en houdt ervan om niet alleen met je handen, maar ook met je hoofd te werken. Er komt veel kijken bij het ontwerpen, maken, onderhouden en verkopen van producten en systemen. De ondersteuning van middenkader engineering (MEI- mechatronica, elektrotechniek, installatietechniek) is daarbij onmisbaar. Jij kunt niet alleen goed in concepten en modellen denken, maar ook organiseren en plannen. Je takenpakket is breed, van de ontwikkeling tot en met onderhoud en verkoop van producten en systemen, zoals cv, klimaatsystemen, luchtbehandeling- en aircosystemen en sanitaire- en drinkwatersystemen. Je begeleidt medewerkers en houdt overzicht over het hele proces. Voor jou gaat een wereld aan mogelijkheden open, om straks hogerop te komen via werkervaring of hbo.

Samen met je persoonlijke begeleider bepaal je de inhoud van je opleiding. Je maakt je persoonlijk ontwikkelplan. Je docent is daarbij je coach. Deze samenwerking tussen jou en je begeleider wordt vastgelegd in een portfolio. Daarin verzamel je in de loop van je studie alles wat met je opleiding te maken heeft: van toetsresultaten tot functioneringsgesprekken, van werkstukken tot getuigschriften en diploma's. Zo ontstaat een uitgebreid dossier, je eerste cv, waarmee je aan je toekomstige werkgever kunt laten zien wat je allemaal in huis hebt.

Toelatingseisen

  • Wiskunde

ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...


Lees meer over ROC van Amsterdam

Contactgegevens ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Maalderij 37
1185ZC Amstelveen


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's