Middenkaderfunctionaris Bouw

ROC van Amsterdam
Samenvatting
Amsterdam, Hilversum
   
MBO

Over deze opleiding

Als middenkaderfunctionaris bouwkunde kun je terecht in uiteenlopende beroepen in de bouw. Zo kun je als opzichter uitvoerend werk gaan doen, je loop dan rond op een bouwplaats voor nieuwbouwwoningen en je stuurt daar de werkzaamheden aan. Of je kunt als bouwkundig tekenaar mooie ontwerpen maken bij een architectenbureau.

Ten slotte kun je ook nog denken aan een functie bij een woningbouwvereniging of gemeente. Wát ook je voorkeur heeft, in de bouwkunde heb je te maken met het realiseren van bouwwerken. Als leidinggevende draag je een grote verantwoordelijkheid. Je moet zelfstandig beslissingen kunnen nemen. Een functie met veel uitdagingen dus.

De opleiding duurt ongeveer vier jaar. Voordat je begint, ga je eerst een periode oriënteren op de verschillende vakgebieden, bouwkunde of infratechniek bijvoorbeeld. Mocht blijken dat de gekozen richting je niet bevalt, dan kun je eenvoudig overstappen van Bouw naar Infra.

Toekomstperspectief

  • Uitvoerder
  • Calculator
  • Bouwkundig tekenaar
  • Opzichter
  • Medewerker bouw en woningtoezicht
  • Civieltechnisch medewerker infra

Toelatingseisen

  • Positief instroomadvies

ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...


Lees meer over ROC van Amsterdam

Contactgegevens ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Maalderij 37
1185ZC Amstelveen


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's