Monteur Elektrotechnische Installaties

ROC van Amsterdam
Samenvatting
Amsterdam, Hilversum
   
MBO

Over deze opleiding

Ben jij goed in techniek? Werk je graag met je handen en ben je heel precies? De opleiding monteur elektrotechnische installaties is iets voor jou! Overal kom je elektrotechnische installaties tegen. Denk bijvoorbeeld aan stoplichten en de beveiliging van winkels. En wat dacht je van alle telefoongesprekken die we dagelijks voeren.

Als monteur elektrotechnische installaties zorg je ervoor dat al deze installaties goed blijven werken. Je werkt op verschillende plaatsen. Op scholen, in hotels of op boorplatforms bijvoorbeeld. Je bent dus veel onderweg. Soms alleen, vaak met een collega. Dat vind je prima, want je past je gemakkelijk aan. Je bent handig, kunt snel werken en doet je werk erg precies. Je wilt natuurlijk niet dat er ongelukken gebeuren of dat het alarm voor niets afgaat. Als monteur elektrotechnische installaties ben je het visitekaartje van het bedrijf. Dus zorg je ervoor dat de techniek het goed blijft doen, dan zien klanten je graag komen!

De opleiding is vooral praktijkgericht. In het eerste en in het tweede jaar loop je stage bij een erkend leerbedrijf. Je sluit je opleiding af met een eindproject (proeven van bekwaamheid) waarin je moet laten zien dat je de lesstof beheerst en in de praktijk kan toepassen.

Toelatingseisen

  • Positief instroomadvies
  • Aanvullende eis voor de BBL-opleiding: werk hebben bij een erkend leerbedrijf

ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...


Lees meer over ROC van Amsterdam

Contactgegevens ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Maalderij 37
1185ZC Amstelveen


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's