Muziek

ROC van Amsterdam, In Amsterdam
Tijdsduur
3 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Niveau 4 BOL
Tijdsduur
3 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Niveau 4 BOL
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Mbo MuziekZing jij de sterren van de hemel? Of speel je met gemak de moeilijkste muziekstukken op je gitaar? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor de mbo-opleiding Artiest Muziek van het ROC van Amsterdam!

Hoe ziet de opleiding Artiest Muziek eruit?

Als muzikant heb je meestal één instrument waar je goed in bent. Dat kan een gitaar, drumstel of een piano zijn, maar ook je stem kan het instrument zijn waar je mee werkt. In een professionele muziekstudio oefen je op verschillende stijlen. Het ene moment speel of zing je rock en het volgende moment verdiep je je in jazz. Tijdens je studie krijg je al volop de kans om mee te spelen in producties zodat je direct ervaart hoe het is om op het podium te staan.

Toekomstperspectief

Wat kun je worden met een diploma op zak?

Bij deze opleiding van het ROCvA word je opgeleid tot allround muzikant. Met een diploma op zak ben je klaar om het podium op te gaan. Je kunt jouw kennis en talent ook inzetten om muziekworkshops te geven. Wie weet word je op deze manier wel een echte inspiratiebron voor de nieuwe lichting muzikanten.

Toelatingseisen

Toelatingseisen

Voor deze mbo-studie is minimaal een vmbo-diploma Kb-/G-/T- leerweg of een overgangsbewijs naar 4 havo/vwo vereist. Bij je aanmelding moet je meteen een muzikaal CV inleveren. Aan de hand van jouw ervaring bepaalt de toelatingscommissie of je auditie mag komen doen of niet.

ROC van Amsterdam
Maalderij 37
1185ZC Amstelveen

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...

Lees meer over ROC van Amsterdam