Bekijk studentum.nl als: Mobiele site
Samenvatting
Amsterdam
3 jaar
   
MBO
Nederlands
Niveau 4 BOL

Over deze opleiding

Mbo MuziekZing jij de sterren van de hemel? Of speel je met gemak de moeilijkste muziekstukken op je gitaar? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor de mbo-opleiding Artiest Muziek van het ROC van Amsterdam!

Hoe ziet de opleiding Artiest Muziek eruit?

Als muzikant heb je meestal één instrument waar je goed in bent. Dat kan een gitaar, drumstel of een piano zijn, maar ook je stem kan het instrument zijn waar je mee werkt. In een professionele muziekstudio oefen je op verschillende stijlen. Het ene moment speel of zing je rock en het volgende moment verdiep je je in jazz. Tijdens je studie krijg je al volop de kans om mee te spelen in producties zodat je direct ervaart hoe het is om op het podium te staan.

Wat leer je?

Wat leer je allemaal bij het ROCvA?

Bij deze studie is voornamelijk gericht op het ontwikkelen van je muzikale talent. Je verbetert niet alleen je techniek, maar je gaat ook bezig met het creëren van je eigen werk. Daarnaast krijg je les in muziektheorie, cultuuroriëntatie en ondernemen. En wat dacht je van het opbouwen van een netwerk? Zelfs daar is aandacht voor.

Toekomstperspectief

Wat kun je worden met een diploma op zak?

Bij deze opleiding van het ROCvA word je opgeleid tot allround muzikant. Met een diploma op zak ben je klaar om het podium op te gaan. Je kunt jouw kennis en talent ook inzetten om muziekworkshops te geven. Wie weet word je op deze manier wel een echte inspiratiebron voor de nieuwe lichting muzikanten.

Crebonummer

25497

Toelatingseisen

Toelatingseisen

Voor deze mbo-studie is minimaal een vmbo-diploma Kb-/G-/T- leerweg of een overgangsbewijs naar 4 havo/vwo vereist. Bij je aanmelding moet je meteen een muzikaal CV inleveren. Aan de hand van jouw ervaring bepaalt de toelatingscommissie of je auditie mag komen doen of niet.

ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...


Lees meer over ROC van Amsterdam

Contactgegevens ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Maalderij 37
1185ZC Amstelveen


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's