Ondernemer Detailhandel

ROC van Amsterdam
Samenvatting
Amstelveen, Amsterdam, Hilversum
   
MBO

Over deze opleiding

Je runt je eigen zaak en je denkt 'out-of-the-box'. Jij bepaalt het beleid: de marketing, in- en verkoop, het personeel en de financiën. Je voert de administratie of besteedt deze uit en onderhoudt het contact met leveranciers, de gemeente, financieringsinstellingen, bedrijfsverenigingen en collega ondernemers. Je stimuleert en motiveert je personeel. En heel belangrijk ... je zorgt voor een actuele winkel en een aantrekkelijke presentatie van je artikelen. Je adviseert de klanten en besteedt aandacht aan hun wensen en eventuele klachten.

De opleiding duurt 3 jaar. Het kan ook korter. Dat hangt af van je vooropleiding en werkervaring. Je volgt lessen op school en je doet de beroepspraktijkvorming (BPV) bij een erkend leerbedrijf. School & Stage (BOL): 60% school en 40% beroepspraktijkvorming. Werken & Leren (BBL): 20% school en 80% beroepspraktijkvorming. Je wordt opgeleid voor het diploma ondernemer.

Toelatingseisen

Aanvullende eis bij de BBL-opleiding: werk hebben bij een erkend leerbedrijf.

ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...


Lees meer over ROC van Amsterdam

Contactgegevens ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Maalderij 37
1185ZC Amstelveen


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's